Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

@Χήθκλιφ και Μεταλλαγμένη

Κορίτσια η πλάκα είναι ότι πήγα στο εμπορικό γιατί ήθελα να ρωτήσω κάτι στα Media Markt και βλέπω στον διάδρομο Μπαζααρ!!!
Ξεκιναώ να ψάχνω και έπεφτα επάνω σε κορυφαία βιβλία!! Κοιτάω στην τσέπη μόνο 22 ευρώ...:κατάρα!:

Βουτάω αυτά που προανέφερα και λέω και αυριο μέρα είναι!!

Στο Media τελικά δεν ρώτησα αυτό που ήθελα!!!:μουάχαχα:

εγώ πάντως θα έλεγα για τον "Πύργο" να το προτιμήσεις από εκδόσεις Ροές ή Κέδρος γιατί, αν δεν κάνω λάθος, περιλαμβάνουν και το τέλος, ενώ σε άλλες εκδόσεις κυκλοφορεί ημιτελές
Ωχ, μην μου λες τέτοια...

Στο Media τελικά δεν ρώτησα αυτό που ήθελα!!!:μουάχαχα:
Εντάξει, είσαι γνήσιο μέλος αυτής της λέσχης!!!

Μόνο 4,5 ευρώ ο Προύστ? :αργκ: Μην θυμηθώ πόσο τον αγόρασα εγώ
Ακυρο, δεν το έχω, το μπέρδεψα με άλλο βιβλίο. Εντωμεταξύ, βλέπω ότι είναι κάμποσοι τόμοι!

Last edited by a moderator:
εγώ πάντως θα έλεγα για τον "Πύργο" να το προτιμήσεις από εκδόσεις Ροές ή Κέδρος γιατί, αν δεν κάνω λάθος, περιλαμβάνουν και το τέλος, ενώ σε άλλες εκδόσεις κυκλοφορεί ημιτελές
Θα ήθελα εδώ να πω ότι ο Πύργος δεν έχει τέλος έτσι κι αλλιώς. Κόβεται στη μέση πρότασης! Αλλά κάποιες εκδόσεις φτάνουν μέχρι εκεί, ενώ κάποιες το σταματάνε νωρίτερα, σε τέλος κεφαλαίου - βασιζόμενες σε αντίστοιχες πρωτότυπες εκδόσεις. Η έκδοση Ροές το φτάνει μέχρι τέλος σίγουρα (αυτήν έχω κι εγώ), για του Κέδρου δεν ξέρω. Αν κάποιος θέλει να είναι σίγουρος για την έκδοση πριν την αγοράσει, αρκεί να κοιτάξει στο τέλος. Αν το κεφάλαιο τελειώνει κανονικά, λείπει περιεχόμενο, αν τελειώνει στη μέση πρότασης, είναι ολοκληρωμένη έκδοση.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πιστεύω πως το ημιτελές, ταιριάζει απόλυτα στον Πύργο...

Πολυ ωραια εκδοση αυτη απο τις εκδοσεις Ροες. Αυριο λογικα θα το τελειωσω. Το οτι δεν εχει τελος δεν το ηξερα αλλα δεν εκπλησσομαι κιολας, ταιριαζει

Εγώ ημιτελές το διάβασα και δεν με ενόχλησε καθόλου, συμφωνώ πως του ταιριάζει, άλλωστε η ουσία του συγκεκριμένου βιβλίου δεν βρίσκεται στο πού καταλήγει. Εδώ στη λέσχη είχα πληροφορηθεί από ένα παλιό μέλος ότι κάποιες εκδόσεις περιλαμβάνουν ένα τέλος που όμως δεν γράφτηκε από τον ίδιο τον Κάφκα.

Δεν αγορασα αλλά κερδισα απο το Βιβλιοπωλειο Gutenberg, το βιβλιο Μαρμαρινος Φαυνος, του Ναθανιελ Χοθορν! Δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται, αλλα ενα δωρεαν βιβλιο δεν χαλασε ποτε κανεναν! :)

Καλημέρα Νικόλα.
Ρε συ, δημιουργείς ρεύμα. Πριν από λίγο πήρα το βιβλίο του κυρίου Γκράχαμ, «Η νεράιδα των δοντιών», εκδόσεις Οξύ.
Ήταν φάτσα κάρτα στην Πολιτεία, ρωτάω την έτσι στο ταμείο και κάνει νόημα με τα μάτια σε μία άλλη νεαρά, και μου το φέρνει σε στιλ: βαρέθηκα, απ' το πρωί όλο δόντια δίνω.

Σημ. Πήρα και «το δωμάτιο». @Ίζι, είσαι κούκλα!

Last edited:
Ελπίζω να σου αρέσει Στράτη :))))
Κι εγώ ψήνομαι για τη "νεράιδα" όμως έχω αγοράσει πολλά βιβλία τελευταία και θέλω να τα διαβάσω πρώτα πριν πάρω άλλα :μαναι:

Ίζι κι εγώ το ίδιο έχω πάθει... Και θέλω να ξεκινήσω και τον Μαυρο Πύργο!!! Το βλέπω να το διαβάζω στο τρένο για Αθήνα αν θα κατέβω!!!

@Στράτη αλήθεια είναι αυτό!! Αλλά μόνο στα βιβλία και όχι στο τζόκερ που περιμένω!!!!!

@Ίζι, καλημέρα.
Τα βιβλία που προτείνατε εσύ κι ο Νικόλας έχουν τρομερή βάση σαν ιστορίες (εφηβικοί φόβοι από τη μία, πεντάχρονος από την άλλη). Το θέμα με το πεντάχρονο, σαν γραφή, είναι τρελό και μόνο σαν σκέψη. Θέλει ταλέντο διάολε.
Με την ευκαιρία να πω κάτι ακόμα. Είχα διαβάσει ένα τέτοιο διήγημα (πάει χρόνος τώρα), από νέο Έλληνα συγγραφέα, και έπαθα πλάκα! Να θες να κλάψεις στο μπαμ.

Σημερα πηρα απο παλαιοβιβλιοπωλειο σε αψογη κατασταση τα εξης:
1.Ντεμιαν-Ερμαν Εσσε-Εκδοσεις Γραμματα
2.De Profundis-Οσκαρ Γουαιλντ-Εκδοσεις Κοροντζη
3.Το πορτρετο του Ντοριαν Γκρευ-Οσκαρ Γουαιλντ- Εκδοση εφημεριδας Βημα
4. Μεγαλες Προσδοκιες- Τσαρλς Ντικενς-Εκδοσεις Λιβανη

Χτες βρέθηκα σε ένα bazzar στη Λάρισα και απόκτησα και μάλιστα μισοτιμής τα εξής:

1) ''Το βαρέλι του Αμοντιλάδο'' - Edgar Allan Poe

2) ''Οργισμένα Νιάτα»- Τζον Όσμπορν, που μου πρότεινε ο Μπου Ραντλι στο ''διαβασε το αγαπημένο μου βιβλίο μέρος Δ'''

3) ''Ανάμεσα στο τικ και το τακ'' - Λύο Καλοβυρνάς , που μου κίνησε τόσο το ενδιαφέρον απο την πολύ όμορφη παρουσίασή του ο Στράτης!!!

Τον τελευταίο καιρό το έχω παρακάνει αλλά είναι που έχω δουλειά μετά απο πολύ καιρό και το ευχαριστιέμαι . Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα απο Κινγκ το παιδί απο το Κολοράντο , το Δόκτωρ Ύπνος και τον Θόλο . Χθες πήρα τον Εξορκιστή , το μωρό της Ροζμαρι και τους Δαίμονες του Χιλ Χαουζ . Έχω φάει τρελό κόλλημα με βιβλία τρόμου και μυστηρίου . Γενικά αυτό το διάστημα προτιμώ τα βιβλία μου να έχουν αγωνία στο φουλ...

H ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ(Χαρισμενο)
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ(Τελευταιο, ξεχασμενο αντιτυπο απο τα Public)

Μεσα στη εβδομαδα αγορασα

1.Το Παιδί από το Κολοράντο 4,5 ευρω (το οποιο το ξεκινησα και δεν μου αρεσει πολυ)
2.Τελευταία έξοδος Ρίτα Χεΐγουόρθ 7,5 ευρω (για να αντικαταστησω την παλια εκδοση που εχω)
3.Το πρόσωπο του φόβου 4 ευρω (την καινουρια εκδοση)
4.Νυχτερινή βάρδια 4 ευρω (δυστυχως λιγο ταλαιπωρημενο)
5.Death note 1-4 3 ευρω το ενα (στα ελληνικα)