Ο Λόφος είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα μου βιβλία και κακώς τον έχουν στην κατηγορία του τρόμου / φανταστικού...

Κοίτα όταν η τιμή αποτελείται από διψήφιο είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί είναι τόσα τα βιβλία που θέλω να διαβάσω, οπότε το σκέφτομαι πολύ και ψάχνω συνήθως γνώμες από άτομα που το διάβασαν πρόσφατα ή τους δημιούργησε μια ωραία "ανάμνηση" το βιβλίο. Άσε που ο δανεισμός βολεύει, αλλά μερικά βιβλία τα θες στη δική σου βιβλιοθήκη.εμένα πάντως,Σάωρη,το "Ο άνθρωπος που αγαπούσε τα σκυλιά" μου άρεσε και το προτείνω..![]()
η πρωτοπορια το έχει σε λογική τιμη πιστεύω.
Θέλει ψάξιμο. Στην αρχή δεν γνώριζα την πρωτοπορία μιας και δεν το είχα ψάξει αρκετά. Μόλις είδα όμως την διαφορά στις τιμές ξεκίνησα αποκλειστικά τις αγορές απ' εκεί, γιατί δεν υπήρχε (άλλη φθηνή) εναλλακτική στην περιοχή μου.Σαωρη οταν το διαβάσω θα σου στειλω μηνυμα με την γνωμη μου. Παντως η τιμη της πρωτοποριας που είπε ο Φιλιπ ειναι παρα πολυ καλή. Εγω το πλήρωσα 17ευρώ. Αν το είχα δει νωριτερα θα το παραγγελνα και εγω. Και με την ευκαιρια τωρα κοιταγα τις τιμες απο τα 4-5 τελευταια βιβλία που αγορασα και αν τα παραγγέλνα απο το ιντερνετ θα γλιτωνα παραπανω απο 20 ευρώ. Απο τα 4-5 τελευταια μόνο που πηρα. Σκεψου να υπολογίσω τον τελευταιο χρόνο ας πούμε. Μαλλον θα αρχισω να ψωνιζω και εγώ απο το ιντερνετ.
Αν ενδιαφερεσαι ακομα για το παλατι των ονειρων του Κανταρε, το βρηκα στο ιδιο παλαιοβιβλιοπωλειο.Τι την ήθελες βρε Τζάρλαξλ την παραπάνω γλαφυρή περιγραφή αφού το βιβλίο είναι εξαντλημένο;! Να κυνηγάω κι άλλες βιβλιοχίμαιρες, δεν μου έφταναν όσες έχω ήδη άπιαστες;! Τώρα πρέπει να το βρω κι εγώ...
Ισχυει. Ισα ισα καποιες φορες στα μικρα βιβλιοπωλεια νιωθεις και την απογοητευση-εκνευρισμο του βιβλιοπωλη οταν φευγεις με αδεια χερια.Οσο απροσωποι ειναι οι υπαλληλοι στο public τοσο ειναι κι οι υπολοιποι στα αλλα βιβλιοπωλεια.![]()