Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Το περασμένο πσκ ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουν περάσει. Λόγω μίας ευνοϊκής τροπής κάποιων γεγονότων, βρέθηκα τον τελευταίο μήνα με μία σχετική οικονομική άνεση, οπότε είπα να το ρίξω έξω. Έκανα λοιπόν μία παραγγελία 8 βιβλίων από το Book Depository, η οποία έφτασε την Παρασκευή, και το Σάββατο το πρωί πέρασα από Free Thinking Zone (3 βιβλία), Πολιτεία (3 βιβλία) και Πρωτοπορία (7 βιβλία). Το αποτέλεσμα όλων αυτών το βλέπετε στις οθόνες σας.



Κάποια από αυτά τα βιβλία είχαν χαθεί στη μοιρασιά μετά από έναν χωρισμό, και επιτέλους τα ξαναπήρα.
Της Agatha Christie είναι ένας τσιμεντόλιθος 1000 σελίδων σχεδόν, με (υποτίθεται) όλα τα μικρά διηγήματα με τον Πουαρό.
Οι Moomin πάνω δεξιά είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω αποκτήσει! Περίμενα πολύ καιρό για να το αγοράσω το συγκεκριμένο.
 
Εννοείται πως τα μάτια μου, αγνόησαν όλα τα άλλα και γάντζωσαν στα Μούμιν :σάλια: (Σε ζηλεύω)
Καλοδιάβαστα! :διάβασμα5:
 
Ευχαριστώ παιδιά! Έχω υλικό για πολύ καιρό τώρα! Λογικά θα ξεκινήσω με το Machine of Death, το οποίο μου έχει προκαλέσει πολύ το ενδιαφέρον ως ιδέα.
Tο Μούμιν ήταν καλύτερο από ότι περίμενα, έχω ερωτευτεί τρελά! :γιούπι:
 
Αγόρασα τον Γιαννη Μαρη που μου αξίζει! Τεσσερα βιβλία του , περιπτώσεις Χ , ιδιωτική υπόθεση , επιχείρησης εκδίκηση και κουαρτέτο, συν το καινούριο της Αγκαθας Κριστι ενώ μου ήρθε και ή Ρεβεκκα από τα παπλικ. Χωρίς αυτούς τους δύο αγκαθα και Μαρη, καλοκαίρι δεν βγαίνει, να δω τι θα αγορασω και τι θα διαβάζω όταν μου τελειώσουν και οι δύο.
 
Κόμη, είσαι τυχερός που βρήκες το Χωριό Στεπαντσίκοβο, προσωπικά το ψάχνω χρόνια κι είναι παντού εξαντλημένο. :(
Χθες πήρα κι εγώ μερικά βιβλία ακόμα επειδή τα 200+ αδιαβαστα που έχω μου φαίνονται λίγα. :)))) Συγκεκριμένα πήρα:
Το Βιβλίο της Άμμου του Χόρχε Λουίς Μπόρχες, είδα ότι είναι μικρούτσικο και νομίζω για πρώτη επαφή με τον συγκεκριμένο συγγραφέα είναι καλό. Αν δώ ότι μου αρέσει θα πάρω και τα άπαντα του που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.
Tess of the Durbervilles, Thomas Hardy, το οποίο αν και το έχω ήδη, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πολύ όμορφη σκληρόδετη έκδοση.
Selected Stories, Edgar Allan Poe, το οποίο επίσης έχω ήδη και το πήρα ακριβώς για τους ίδιους λόγους με το παραπάνω.
Ημερολόγια μοτοσικλέτας του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, το διαβάζω ήδη, πολύ ενδιαφέρον. :ναι:
The Rosemary's Baby, Ira Levin.
Teatro Grottesco, Thomas Ligotti.
 

Φιλιπ

Δαγεροτύπης
Ιαβέρη δεν ειναι εξανλημενο το Στεπαντσικοβο.η πολιτεια το εχει 7 ευρω,διαθεσιμο
 
Μπορεί να επανεκδόθηκε, Φίλιπ, απλά δεν το πήρα χαμπάρι ακόμη. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. :)
 
Κόμη, είσαι τυχερός που βρήκες το Χωριό Στεπαντσίκοβο, προσωπικά το ψάχνω χρόνια κι είναι παντού εξαντλημένο. :(
Είναι νέα κυκλοφορία από Γκοβόστη. Λογικά θα το βρεις εύκολα τώρα (στο Free Thinking Zone είχε αρκετά αντίτυπα)
 
Σημερα παρελαβα μια παραγγελια που εκανα. Ειχε το "Πορφυρα ποταμια" μετα απο προταση του Ιαβερη για τον Γκρανζε, τα "Οι αποψεις ενος κλοουν" και "Η χαμενη τιμη της Κατερινας Μπλουμ" του Χαινριχ Μπελ και ενα αστυνομικο του Τονι Παρσονς.
 
Κόμη βλέπω την παραγγελία σου και ζηλεύω! Έχω μπανίσει και τη συλλογή του Τεντεν στο Booksdepository. Καταστροφή :)
 
Πωωωωωωωω, δεν την είχα δει αυτή..!! Τα έχω βέβαια όλα τα Τεντεν, αλλά η συγκεκριμένη συλλογή είναι μία ομορφιά, με βάζει σε πειρασμό!
 
Μετα απο αρκετα μεγαλο διαστημα "ξαναμπαινω" στο μυθιστορηματικο κομματι.
"Το διπλο βιβλιο" του Δημητρη Χατζη και το
"Η μητερα του σκυλου" του Παυλου Ματεσι
 
Επειδή ειμαι πολύ του ρετρό, σήμερα το πρώτο θέμα δίνει Ζαχο Χατζηφωτιου οπότε θα την αγοράσω την εφημερίδα. Τίτλος: Τα εν οίκω μη εν δημω και είναι ή πολύκροτη αυτοβιογραφία του.
 
Έκανε , έκανε είναι αυτό που λένε " μία νύκτα από την ζωή μου ολόκληρη δική σου" ο Ζαχος έζησε , 94 ετών σήμερα και πετάει ακόμα. Έχει πολύ ωραία έκδοση του Ροβινσωνας Κρουσο το πρωτο θέμα σε κόμιξ εξαιρετικη έκδοση !!! Τι να σας λέω αξίζει αγοραστέ το γι αυτό τουλάχιστον αν όχι για τον Χατζηφωτιου
 
Last edited:
Δεν ξέρω... εμένα αυτά τα βιβλια μου λένε περισσότερο "Δυστυχης! Παριγορία μόνη σου έμεινε να λες περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις"

Το οτι δεν έκανε κροτο το λεω γιατι οταν βγήκε στο εμπόριο (το 2010 οπως είδα) από εναν όχι Ιδιαίτερα γνωστό κ εμπορικο εκδοτικό οικο, ο Ζάχος ηταν αυτό που ειναι και σήμερα. Ενας γερος που ναι μεν πέρασε μια έντονη αλλά αδιαφορη ζωή. Ακόμα κι όσοι διαβάσουν την το βιβλίο θα το κάνουν οχι γιατί ενδιαφέρονται για τον κυρ Ζαχο ή για τις ιδέες του και το έργο του, αλλα γιατί ελπιζουν να μάθουν τίποτα αδιακριτο για σημαντικότερα πρόσωπα του 1960. Το βιβλίο λοιπόν έκανε τον κροτο που άξιζε στον συγγραφέα του. Κανέναν.
 
Δεν θα μάθουμε τίποτα φτουυυυυ !! Δεν μου τα λεγες πιο πριν! Θα μου μείνει ο Ροβινσωνας τουλάχιστον..Ήθελα να μάθω και για την αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό την Καρεζη ήταν ο πρώτος σύζυγος.
 
Top