Μπα μη νομίζεις. Οι περισσότεροι θεωρητικά μιλάμε:))
Μ Μορφέας 10 Ιούλ 2016 #23 Αν υπήρχαν λεφτά, αν υπήρχαν, θα κοιτούσαμε για νησάκι. Το καλοκαίρι είναι να πας θάλασσα. Το χειμώνα, πιστεύω, είναι για βουνό. Αλλά πάντα πρώτη προτίμηση είναι η Ελλάδα.
Αν υπήρχαν λεφτά, αν υπήρχαν, θα κοιτούσαμε για νησάκι. Το καλοκαίρι είναι να πας θάλασσα. Το χειμώνα, πιστεύω, είναι για βουνό. Αλλά πάντα πρώτη προτίμηση είναι η Ελλάδα.
Πωλίνα 10 Ιούλ 2016 #24 Αν όλα πάνε καλά και φυσικά μετά το τέλος της σεζόν (έχω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές 8 χρόνια ) θα πάω Κύπρο! ))
Αν όλα πάνε καλά και φυσικά μετά το τέλος της σεζόν (έχω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές 8 χρόνια ) θα πάω Κύπρο! ))
Λ Λορένα Πολεμίστρια του Φωτός 11 Ιούλ 2016 #25 Στο χωραφι που εχω καστανιες/φουντουκιες που τις φροντιζω Ειναι ημιορεινο, με εξαιρετικη θεα, καμποσες μεγαλες βελανιδιες για ισκιο, εχει τρεχουμενο νερο, αγρια φυση και.. τι αλλο να ζητησω; Λειπει μονο μια φουσκωτη πισινα για να ριχνω καμια βουτια ) Ισως παω και καμια μερα σε καμια κοντινη παραλια..
Στο χωραφι που εχω καστανιες/φουντουκιες που τις φροντιζω Ειναι ημιορεινο, με εξαιρετικη θεα, καμποσες μεγαλες βελανιδιες για ισκιο, εχει τρεχουμενο νερο, αγρια φυση και.. τι αλλο να ζητησω; Λειπει μονο μια φουσκωτη πισινα για να ριχνω καμια βουτια ) Ισως παω και καμια μερα σε καμια κοντινη παραλια..