Νόμιζα εσύ θα το καταλάβαινες...
Ήμουν απόλυτα βέβαιος!, το καταλαβα.![]()
Νομιζω οτι μολις μου κατέστρεψες μερικες πολυτιμες εκαντοντάδες εναπομειναντων και υγιων εγκεφαλικων κυττάρων.η κυριολεκτική μεταφορά της λέξης
Το κάνω αθελα μου λόγω συνήθειας. Εννοώ σκέφτομαι κάποια πράγματα και στο κεφάλι μου βεβαίως υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες της εκάστοτε σκέψης. Όμως το πρόβλημα δημιουργείται όταν κοινοποιώ αυτές τις σκέψεις παραβλεποντας σημαντικές πληροφορίες που θα βοηθούσαν τον άλλο να καταλάβειΝομιζω οτι μολις μου κατέστρεψες μερικες πολυτιμες εκαντοντάδες εναπομειναντων και υγιων εγκεφαλικων κυττάρων.
Ήρθε το ΄89Έρχεται για συναυλία ο μεγαλύτερος στιχουργός της γενιάς του
ίσως κ όλων των εποχών
![]()
Κάποιος έρχεται και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, για ποιον λέτε;Έρχεται για συναυλία ο μεγαλύτερος στιχουργός της γενιάς του
ίσως κ όλων των εποχών
![]()
Μηπως το 2012?Λάθος
Το 2011
Εκτος απο την Κάιλι Μινογκ, γλυκια μου πεταλουδιτσα;;;Κάποιος έρχεται και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, για ποιον λέτε;![]()
Απ ό,τι καταλαβα, τα κανα θαλασσα, @ΠεταλούδαΑν θέλει η ίδια να μας πληροφορήσει για να πάμε να δούμε τον δεύτερο![]()
Είναι και κοντινές ημερομηνίες, σε ποια να πρωτοπάς;Εκτος απο την Κάιλι Μινογκ, γλυκια μου πεταλουδιτσα;;;
οποτε, για να σε αποζημειωσω κλικ.