Προσοχή Έργα

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Καλωσορίσατε στην νέα μορφή του φόρουμ.

Θα αναγνωρίσετε την ίδια δομή, την ίδια λογική, όμως και διαφορές.

Θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν.

Παρακαλώ λίγη υπομονή. Απαιτεί αρκετή τεχνογνωσία και πολλή δουλειά στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχω αυτόν τον καιρό.

Πιστεύω πως στο τέλος οι αλλαγές θα κερδίσουν τις καρδιές σας. :)

Παρότι μάλλον δεν θα γίνει άλλη επαναφορά και δηλ. δεν θα χαθούν πλέον αναρτήσεις, για ζουμερά κείμενα, κρατάτε ένα αντίγραφο τοπικά.

Ευχαριστώ για την κατανόηση :)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ενημερωτικά, κατά την μεταφορά μείναν εκτός:
  • αβατάρια
  • προσωπικά μηνύματα
  • λίστα επαφών
Όλα αυτά δυστυχώς δεν θα επανέλθουν.

Οι φατσούλες λείπουν για την ώρα όμως θα επανέλθουν όπως τις ξέραμε. :)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Να 'σαι καλά, Ιπποπόταμε.

Από όσο καταλαβαίνω, όσοι είχαν ελληνικούς χαρακτήρες στο συνθηματικό τους δεν μπορούν να συνδεθούν. Ας δοκιμάσουν να κάνουν ενέργειες επαναφοράς.

Για όποιο πρόβλημα επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου μέσω ηλ ταχυδρομείου: farofylakas παπάκι outlook τελεία com

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Βλέπω πως οι αναρτήσεις σας περιμένουν έγκριση πριν εμφανιστούν. Προσπαθώ να εντοπίσω την σχετική ρύθμιση ώστε να την βγάλω.

Μήπως να ανοιχθει ένα θέμα για απορίες/ μικρο-προβλήματα/ ελλείψεις/ προτάσεις σχετικές με το νεο λογισμικό;

Ως τότε να αναφέρω οτι:
1. ουτε εγώ βλέπω πουθενα το κουμπάκι "Αρέσκω" στις αναρτησεις (εκτός αν ειμαι τελείως γκαβός)
2. οταν συνδεόμαι δεν μπορώ να μπω στο προφιλ μελών ενώ ως επισκέπτης τα βλέπω κανονικά (λογικά θέλει καποια αλλαγή στα permissions).

3. Αδυναμία επεξεργασίας της ανάρτησης (δεν αναφέρομαι σε παλιές, αλλά σε δευτερόλεπτα μετά την ανάρτηση). Θα τσεκάρω και άλλον browser και θα επανέλθω

Όπως κι αν έχει, η Λέσχη Του Βιβλίου πάντα μου αρέσει :love: στη νέα της μορφή θα πάει ακόμα καλύτερα (y)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ιπποπόταμε, σωστά τα λες. Ας τα γράφετε εδώ.

Έχει εδώ και μερικές ώρες προσπαθώ να λύσω τα διάφορα. Έχει πάρα πολλά. Μάλιστα πολλά είναι πολύ πιο χοντρά. Όπως ότι ακόμα δεν κατάφερα να στήσω ανακατεύθυνση των παλιών url προς τα νέα, και άρα ο κόσμος που κάνει κλικ σε παλιούς συνδέσμους προς εμάς, "τρώει πόρτα". Ή πως τα μέλη δεν λαμβάνουν email (και άρα δεν μπορούν να επαναφέρουν συνθηματικό).

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Από εδώ και πέρα η ετικέτα που θα χρησιμοποιείται δεν θα είναι ΠΛΟΚΗ αλλά SPOILER και μπορείτε να χρησιμοποιείτε το έτοιμο κουμπάκι που υπάρχει.

Μόλις αντικατέστησα όλες τις παλιές ετικέτες ΠΛΟΚΗ με SPOILER ώστε να δουλεύουν αυτά που ήδη είχαμε.

Επίσης ρίξτε μια ματιά και στο κουμπάκι inline spoiler

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ευχαριστώ, παιδιά.

Παρακαλώ, στο μεταξύ μην χρησιμοποιείτε φατσούλες, μέχρι να πάρουν κι αυτές σειρά. Βαριά βαριά τα :) και :(

Στα χοντρά προβλήματα και οι εγγραφές που δεν δουλεύουν ακόμη.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Επίσης, λυπάμαι που όλοι φαίνεστε "new member". Αυτό είναι από τα τελευταία που θα πάρουν σειρά.

Θα σεταριστούν τα "κατορθώματά" μας στο φόρουμ. Όπως αριθμός αναρτήσεων κτλ. και από εκεί θα προκύπτει και αντίστοιχος τίτλος.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μόλις έφτιαξα favicon αν και θα χρειαστεί να το κάνω καλύτερο.

Μπραβο, Φαροφυλακα, για τον κόπο σου, το χρόνο σου, την όρεξή σου, τα μακρια μαλλια σου, τα γαλαζια σου ματια.. (σορρυ, δεν αντεξα :) ).
Ομως, μπραβο.