Εδώ μάλλον είναι διαθέσιμο:Ψαχνω να βρω το ''σπιτι της αβυσσου'' ή σε εντυπη μορφη ή σε ηλεκτρονικη, παρα πολυ καιρο και δεν το βρισκω!!!Καποια βοηθεια
Θα το έβαζα στην κορυφή του τρόμου, του εμετικού ίχνους, δεν ξέρω τι άλλο τίτλο θα του έβαζα.
Μόνο και μόνο για την απόδειξη, πως η κόλαση είναι εδώ κι όχι κάπου βαθιά χωμένη.
Επίσης, το έχω στα σπάνια βιβλία που ήθελα ν' αποκτήσω και σταμάτησα να τολμώ (στα βιβλιοπωλεία δεν υπάρχει / αρχή από ΟΞΥ).
Εάν κάποιος φίλος το έχει διαβάσει θα ήθελα ν' ακούσω γνώμη.
Μάτια (ξένος τίτλος: Los Ojos) – Εκδοτικός οίκος: ΟΞΥ / (1997)
Jesus Ignacio Aldapuerta
Πωπω θέλω να το διαβάσω αυτό το βιβλίο (το Μάτια). Μου έχει πει ένας φίλος πως το έδινε σε όσους ήθελε να φρικάρει και πάντα έπιανε! Θέλω κι εγω!
Καλημέρα και σε εσένα ΣτράτηΚαλησπέρα αγαπητέ Ανοιχτηρις.
Η σελίδα δεν μου άνοιγε, φαντάζομαι πως λες εδώ.
Ολοκληρώθηκε η αγορά του βιβλίου;
Είχα ψάξει αρκετά, μετά το άφησα. Έχουν απόθεμα; Θα το δω ξανά.
Ευχαριστώ.
Ναι σε αυτήν τη σελίδα λέω......books-in-greek.grΚαλημέρα και σε εσένα Στράτη
Μέσω best price το βρήκα αρχικώς εγώ...και ναι..έλεγε διαθέσιμο..ελπίζω να ισχύει κιόλας γιατί την έχω πάθει και εγώ επίσης...πάντως η παραγγελία έγινε..κάποια άλλη ενημέρωση δεν μου έχει γίνει...αναμένοντας..μπόρεις να πάρεις και ένα τηλέφωνο εκεί για να σιγουρευτείς-)
Δυστηχως δεν ήρθε ποτέ...Σήμερα που κατάφερα και τους βρήκα στο τηλέφωνο(επιτέλους) μου είπε ότι δεν το έχει και θα το δεί από τον προμηθευτή..του είπα οτι είναι εξαντλημένο και μου είπε ότι μπορεί να υπαρχεί κάποιο που το γύρισαν πίσω και στου γυαλού τα βοτσαλάκια πνίγηκαν τα 2 καβουράκια....κι άλλο ένα που παράγγειλα μαι από τα ίδια...διαθέσιμο έλεγε και σε αυτό...καλά κρασιά!!Καλησπέρα αγαπητέ Ανοιχτηρις.
Η σελίδα δεν μου άνοιγε, φαντάζομαι πως λες εδώ.
Ολοκληρώθηκε η αγορά του βιβλίου;
Είχα ψάξει αρκετά, μετά το άφησα. Έχουν απόθεμα; Θα το δω ξανά.
Ευχαριστώ.
Δίψα για αίμα | |||
Συγγραφείς: Simon Clark
|