Προτάσεις για σειρές

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ξεκινώ εναλλακτικά προτείνοντας τον Archer

Μου κάνει εντύπωση που δεν βλέπω κανέναν να αναφέρει αυτήν την κωμική σειρά. Εμένα μου κρατάει καλή παρέα! :ναι:

Είδα το And then there were none του BBC. Πολύ καλή μεταφορά, σκοτεινή θα την χαρακτήριζα. Πιστή στο βιβλίο με καταπληκτική σκηνοθεσία και φωτογραφία. Πολύ χαίρομαι να βλέπω μεταφορές που γίνονται με τόσο σεβασμό στο πρωτότυπο.

Όποιοι είναι φαν του "The Wire", ας δοκιμάσουν το Show me a hero που είναι το ίδιο καλοφτιαγμένο σε κάθε επίπεδο (σκηνοθεσία, σενάριο, ερμηνείες). Βέβαια είναι κι αυτό αμερικάνικου ενδιαφέροντος. Από την άλλη είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Last edited:
@Χρήστο, το and then there were none, αποτελειται απο αυτα τα 3 επεισόδια μόνο ή περιμένε και δεύτερο κύκλο;

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ολοκληρώνεται σε 3 επεισόδια κι είναι σχετικά καλοστημένο. Προσωπικά, προτείνω την ανάγνωση του βιβλίου, πρώτα.

@Φάρε, το έχω διαβάσει το βιβλίο και θα μου άρεσε να δω και μια σειρά βασισμένη σε αυτό. Και το BBC κάνει εξαιρετικές μεταφορές άρα... άντε με πείσατε, θα το δω! :ρ (δεν ήθελα και πολύ βλέπετε)

Είμαι ο μόνος που βλέπει απλά φαμιλυ γκάι (χαζό αμερικάνικο χιούμορ! :P ότι ακριβώς χρειάζεσαι μετά από μια κουραστική μέρα για να γελάσεις!! :DDDDD) και big band theory ή δεν είμαι καθόλου ψαγμένος ?? Επίσης μια σειρά που με ξετρέλανε, όπως και πολλούς άλλους ήταν το breaking bad! Τέλειο! εντάξει παίζει να με βρίσετε για τις σειρές που είπα, εδω! :P

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δύσκολα θα σε κοροϊδέψει κάποιος εδώ γι' αυτά τα πράγματα.

Πάντως, καί το Big Band Theory, το οποίο βλέπω να αρέσει σε πολλούς, εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο. :ανέκφραστος:

Βάγγυ δεν θα το μετανιώσεις που θα δεις το And then there were none. Πιστό και με καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Ποιητή κι εγώ το Big Bang Theory δεν το θεωρώ αστείο για κάποιο λόγο. Οσες φορές το χω χαζέψει, μάλλον με εκνευρίζει παρά με διασκεδάζει. Family Guy δεν έχω δει. Είμαι της South Park σχολής.:)))) Καλά για το Breaking Bad δεν το συζητάμε. Από τις καλύτερες σειρές που έχει βγάλει η αμερικ(λ)άνικη τηλεόραση!

Πάντως δες και λίγο Βρετανία να καταλάβεις διαφορά. Προτείνω ανεπιφύλακτα Black Mirror και Utopia, ενώ από κωμικές το Black Books σε 18 επεισόδια γράφει ιστορία!:προσκυνώ:

Βάγγυ, αυτό που είπαν ο Φάρος και ο Χρήστος - οπωσδήποτε πρώτα το βιβλίο, γιατί σε καίριο σημείο λίγο πάσχει η μεταφορά, η οποία όμως κατά τα άλλα είναι από τις καλύτερες που έχω δει για βιβλία της αγαπημένης μας Άγκαθα, τόσο ως κλίμα, όσο και ως πιστότητα προς το κείμενο.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Από τις καλύτερες σειρές που έχει βγάλει η αμερικ(λ)άνικη τηλεόραση!
Έλα μωρέ... αμερικλάνικη :χαχα: Ευτυχώς που υπάρχει η αμερικάνικη τηλεόραση και βλέπουμε σειρές της προκοπής, γιατί αν περιμέναμε απ' την ελληνική... :όχισουλέω: Και η βρετανική έχει καλές δουλειές βέβαια.

Black Mirror προτείνω κι εγώ.. Κι έχει βγάλει κι ένα special επεισόδιο, πιο μεγάλο σε διάρκεια..
Και απ΄τα καλά που είδα τελευταία, ήταν το Childhood's End που είναι το Επικυρίαρχοι του Άρθουρ Κλαρκ, και το Man In The High Castle, που είναι από βιβλίο του Φίλιπ Ντικ.

Last edited:
Φάρε έβαλες και εικόνα απ'το αγαπημένο μου επεισόδιο!

Έλα μωρέ... αμερικλάνικη :χαχα: Ευτυχώς που υπάρχει η αμερικάνικη τηλεόραση και βλέπουμε σειρές της προκοπής, γιατί αν περιμέναμε απ' την ελληνική... :όχισουλέω: Και η βρετανική έχει καλές δουλειές βέβαια.
Καλά...δεν θα σταυροκοπηθώ κιόλας...:φραπεδάκι:

Σωστός ο Ινσμούθιος. Πολύ καλή μεταφορά το The man in the high castle!

Καλα δε μπορω να σταματησω να βλεπω Twin Peaks :ααργκ:. Οχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα δινω αυριο πρωι πρωι (τελευταιο μαθημα επιτελους)

Δύσκολα θα σε κοροϊδέψει κάποιος εδώ γι' αυτά τα πράγματα.

Πάντως, καί το Big Band Theory, το οποίο βλέπω να αρέσει σε πολλούς, εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο. :ανέκφραστος:
Μη μου το θυμίζεις!! Είναι λατρεία! :κατάρα!:
:αγαπώ: Αγαπητέ Φάρε ξέρεις, με αγάπη τα λέω. :αγαπώ:
Όσο αφορά το And then there were none είδα το μεσημέρι το πρώτο επεισόδιο και το βρήκα όντως πολύ καλό και θα δω και το επόμενα τις προσεχείς μέρες (ή σήμερα :ρ ). Το έχω διαβάσει το βιβλίο και μάλιστα είμαι απο τους ανθρώπους που τους άρεσε και δε νιώθω ότι με ξεγέλασε με τεχνάσματα η Άγκαθα (ναι το έχω ακούσει κι αυτό).
@Στιλλ, με το καλό κοπελάρα μου να τελειώσεις! Εγώ τελείωσα την Παρασκευή κι αύριο ξεκινάνε ξανά μανε το μαθήματα.

@Στιλλ κι εγώ θυμάμαι το είχα βγάλει σε λιγότερο από 15 μέρες! Ήταν λίγο κάψιμο! :ρ
Καλή επιτυχία αύριο!