Προτάσεις για σειρές

Ιαβερη ναι από την ερτ 3 άρχισε , ή Αννα Καρενινας είναι ρωσική σειρά 8 επεισοδίων σίγουρα θα χει ανέβει το πρώτο επεισόδιο θα το δω και γω απόψε ξανά για εμπεδωση! Κάθε παρασκευή στις 9 και τεταρτο
 
Εγώ προτείνω σε όποιον αρέσουν οι σειρές βασισμένες σε αληθινά γεγονότα το People Vs O.J. Simpson. Καταπληκτική σειρά, κάπως αργή βέβαια αλλά με καθηλωτικούς πρωταγωνιστές! :πάνω:
 
Σίγουρα είμαι οπαδός της σειράς Game of Thrones και της Suits. Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε ακούσει αυτές τις δύο δημοφιλές σειρές.

Εγώ θα ήθελα να σας προτείνω μια σειρά που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι μια σειρά αριστούργημα απο πολλές απόψεις. Η Ιστορία πατάει σε αλήθινα και ιστορικά γεγονότα... αγγίζει πολύ ευαίστητες χορδές και ισορροπεί ανάμεσα στην Δικαιοσύνη και Επιβολή Δύναμις απο τους λευκούς. Θα σας ταξιδέψει η μουσική. Θα σας στεναχωρήσει, θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας και θα σας δημιουργήσει ένα καλό ερώτημα... Ποιός είναι στα αλήθεια "Ελεύθερος";

Μιλάω για την σειρά Underground. Μια σειρά για τους Αφροαμερικάνους και πως έζησαν την σκλαβιά, πως ελευθερώθηκαν και πώς διεκδίκησαν το δικαίωμα να ονομάζονται άνθρωποι. Ναι η σειρά με συγκλόνισε... με ταξίδεψε πίσω στο χρόνο, αναθεώρησα τα δεδομένα αγαθά που έχω και εύχομαι σαν άνθρωπος να είχα την δύναμη της ψυχής τους... αξίζει να την δείτε.

[video=youtube;_nOEUogI7pQ]https://www.youtube.com/watch?v=_nOEUogI7pQ[/video]
 
Δεν ξέρω αν την έχω ξαναπροτείνει ή αν έχει αναφερθεί γενικά κάποια άλλη στιγμη (κακώς αν δεν έχει ξαναναφερθεί): Stranger Things. Ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια. :ναι:
 
Όπως αναφέρει η Βάγγυ πιο πάνω "δεν ξέρω αν την έχει προτείνει κάποιος/α ξανά" αλλά αξίζει σαν σειρά.

Η σειρά για την οποία μιλάω είναι το Mindhunter. Αφορά την πρώτη προσπάθεια να ερμηνευτεί η συμπεριφορά των μανιακών δολοφόνων, από το FBI και τη δημιουργία μίας βάσης δεδομένων για τα κίνητρα και τα αίτια που την προκαλούν.

Τα τελευταία χρόνια το Netflix και γενικά η αμερικάνικη τηλεόραση έχει πολύ υψηλού επιπέδου σειρές.
 
Last edited:
Ξεκίνησα το μπλακ μίρρορ αλλά δεν μου κράτησε το ενδιαφέρον :ωιμέ: έβλεπα χωρίς να κοιτάζω με αποτέλεσμα πολλές σκηνές να τις πηγαίνω πίσω ξανά και ξανά (και ξανά). Το πρώτο επεισόδιο ήταν καλούτσικο, το δεύτερο με έκανε να κριντζάρω, και στο τρίτο κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Μου άρεσε όμως το Σαν Τζουνιπέρο που μου πρότεινε η Στιλλ.

Γιατί ήρθα όμως εδώ… σήμερα είχα χρόνο για σκότωμα και εκεί που χάζευα το πρόγραμμα στο νέτφλιξ, βλέπω "The End of the f***ing World". Νομίζοντας πως είναι ταινία πάτησα το μαγικό κουμπάκι "ΟΚ" και από εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να ξεκολλήσω τα μάτια μου από την οθόνη.
Είμαι στο τρίτο επεισόδιο, λίγο νωρίς για να κάνω τον τίτλο της σειράς τατουάζ στο κούτελο αλλά… έχω ενθουσιαστεί :τρέλα:
 
Last edited:
Όντως ήταν πολύ καλό και φρέσκο, και το αγόρι παίζει σε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο του black mirror που δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς. Shut up and dance λέγεται και είναι του στύλ σου εντελώς.

Στο τέλος του it's the end of the fucking world, βούρκωσα. Είναι πολύ απελευθερωτικό, πραγματικά. Και έχει γράψει την μουσική ο κιθαρίστας των Blur. Να τα λέμε και αυτά.
 
Αμάν πια, κι αυτή την έχεις δει; Εντωμεταξύ γελάω, όπως τότε που μου είχες πει αν πάρει το μάτι μου τίποτα καλό να στο πω :γρμβ: (:αγκαλιά:). Ξετρελάθηκα! Ερμηνείες, σενάριο, χαρακτήρες-Η Αλίσα είναι είδωλο-και ναι αυτό θα συμπλήρωνα, υπέροχη μουσική!
 
Aκόμα ισχύει αυτό που σου είχα πεί τότε (:χαχαχα: ).
Είναι μορφές και οι δύο πράγματι και η σειρά διαμαντάκι.
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Να δείτε και το handmaid's tale. Δυστοπικό είναι με προσεγμένη εικόνα και ερμηνείες, για όσους τους αρέσει αυτό το το είδος, αλλά και όχι (όπως σ' εμένα που παρ' όλο το είδος μού άρεσε αρκετά). :)))
 
τότε (:χαχαχα: )
Για κοίτα με λίγο. (:αγκαλιά:)

Στο τέλος του it's the end of the fucking world, βούρκωσα.
Ντιούαρς; Βούρκωσες;... Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Ας πάω τώρα να δω Brooklyn nine-nine ή Archer <--προτείνω κι αυτές.

@Σαώρη & Ιαβέρη: Τις έχω στο πρόγραμμα.
 
Top