Προτάσεις για σειρές

Το handmaid's tale είναι έπος παρολο που ο δεύτερος κύκλος έχει πέσει κάπως μιας και συνεχίζουν αυθαίρετα την ιστορία απο εκεί που μας άφησε η πρώτη σεζόν (και το βιβλίο). Δεν είναι το ίδιο επιτυχημένο καθε εγχείρημα παρολο που θεωρητικά κινείται στην ιδια λογική και κλίμα του βιβλίου.

Σε κοιτάζω και βλέπω και στα δικά σου μάτια δάκρυα, μην το αρνείσαι. :μαναι:

Μου κάνει εντύπωση το ότι σε 23 σελίδες αναρτήσεων δεν υπάρχει ούτε μισή αναφορά στην πρώτη σεζόν του True Detective, η οποία είναι πραγματικός θησαυρός κι έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Σεμιναριακού επιπέδου η ερμηνεία από τον McConaughey, καλοδουλεμένο σενάριο, προσεγμένοι και βαθυστόχαστοι διάλογοι, μερικά από τα ατού που μου έρχονται στο μυαλό. Must-see για τους λάτρεις των αστυνομικών σειρών. Τη δεύτερη σεζόν δεν μπόρεσα να τη δω. Διαφορετικό καστ, αρκετά κατώτερη η ποιότητα.

συμφωνώ απόλυτα βραδύπους. πολύ καλή σειρά. A must see η πρώτη σαιζόν κατά πολύ κατώτερη η δεύτερη.

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Παίζει η Sandra Oh! Νομίζω θα κολλήσω, αν είναι καλό και το σενάριο και η εικόνα! Grazieeee, Στιλλ! :γιούπι:

Έλλη, λάτρεψα τη σειρά αυτή παρόλες τις υπερβολές που ίσως ξενίσουν κάποιους ποιο απαιτητικούς θεατές. Είδα και τους δύο κύκλους μέσα σε λίγες μέρες και ανυπομονώ για τον τρίτο που θα βγει το 2019. :)

Ασε, Ιαβερη, στρωθηκα η καλη σου (ολοχαρη να ακουσω ισπανικα και μετα απο ταλαιπωρια, τι να σου λεω τωρα...) να δω το πρώτο επεισοδιο και δεν αναγνωριζει η τιβι το αρχειο που περασα στον σκληρο. Θα αναγκαστω να το δω στο λαπτοπ. :κατάρα!:

Ελλη και Ιαβερη με ψησατε και εμενα με αυτην την σειρα. Δεν βλεπω σειρες και εχω να δω σειρα κατι χρονια. Τελευταια αποπειρα ηταν οταν ειχε βγει το game of throne οπου ειχα δει καποια επεισοδια του πρωτου κυκλου και μετα την παρατησα. Βλεπω εδω διαφορα μέλη που προτεινουν διαφορες σειρες αλλα δεν ετυχε καμία να μου κινησει το ενδιαφερον. Ομως αυτη με ψηνει να την δω, θα ξεκινησω να την δω και θα επιστρεψω με εντυπώσεις.

Fellow sensates, παρακολουθώ το πολυαναμενόμενο φινάλε του Sense8 επιτέλους, δυόμιση χορταστικές ώρες. Έχω δει την μια ώρα μεχρι στιγμής.

Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας για όσους δεν την έχουνε δει ποτέ! Τουλάχιστον δεν θα χάσουν την ώρα τους.

Όχι σε ένα είδος πουλιών σπάνιων της αυστραλιας , εμμέσως ίσως δεν ξέρω αν ο παππάς έμοιαζε στον Τσαμπερλειν ε τότε...δικαίως!

Last edited:
Καλησπέρα σας, θα μου επιτρέψετε να ρίξω κι εγώ στην κάλπη την ψήφο μου για τη σειρά "La casa de papel" ! Μου άρεσαν τα πάντα, ακόμα και οι υπερβολές της, είδα και τους δύο κύκλους με αμείωτο ενδιαφέρον!

Λοιπον ξεκινησα να βλεπω το "La casa de papel". Ειδα χθες και προχθες τα τεσσερα πρωτα επεισοδια. Πολυ καλη σειρα που παρα τις οποιες υπερβολες η αφελειες της (π.χ. το πως γνωριστηκε ο καθηγητης με την επιθεωρητρια) βλεπεται με πολυ ενδιαφερον. Αυτοι οι δυο οπως φαινεται θα ειναι και οι βασικοι χαρακτηρες της σειρας, μονο που ενω ο καθηγητης ειναι πολυ δυνατος σαν ρολος απο την αλλη η επιθεωρητρια δεν με πειθει καθόλου, νομιζω πολυ ατυχης η επιλογη της συγκεκριμενης ηθοποιου. Παντως η σειρά σε κραταει και εχω αγωνια να δω τι θα γινει στην συνεχεια.

@Ελλη το game of throne το σταματησα γιατι εβλεπα οτι τραβαγε πολυ. Οταν εβλεπα εγω τον πρωτο κυκλο θυμαμαι παιζοταν ο δευτερος η τριτος κυκλος και διαβαζα οτι θα γυριστει, γυριζεται τεταρτος πεμπτος και παει λεγοντας. Οταν βλεπω μια σειρα θελω να εχει αρχη μεση και τελος. Και αυτό, το τελος να ειναι σχετικα κοντα και οχι μετα απο 522 επεισοδια λες και βλεπω ατιθασα πιατα. Αληθεια ο χειμώνας ηρθε η ακομα τον περιμενουν; :ρ

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Προσωπικά, και παρότι έχω και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ισπανικές σειρές, το Casa de Papel δεν μπόρεσα να το δω πέρα από ένα επεισόδιο. Μου φάνηκε κακέκτυπο του Χόλιγουντ και αρκετά αφελές σαν πλοκή, το λίγο που είδα.

Σήμερα ή ερτ - 2 βάζει σε επανάληψη και τον θάνατο του" Τιμοθεο Κωνστα" του Μαρη σε μία ώρα από τώρα δηλ.στις 10 που τον έβαζε και τότε στα μέσα της δεκαετία του 80'