Εχω δει πολλες σειρες, αλλα θα αναφερω μια προσφατη: Chicago Fire, μου αρεσει παρα πολυ. Ειναι κοινωνικη-δραματικη σειρα με αυτοτελη επεισοδια, το καθενα εχει πολυ ενδιαφερον, σασπενς αλλα και συγκινηση. Την προτεινω. 

Τελικά λίγο πολύ τα ίδια βλέπουμε! Ομοίως κι εγώ είδα τις σεζόν 1&2 του Strangers Things (8/10 από μένα), το δε αγαπημένο μου Dark (9/10 από μένα) περιμένω με περίσσια επιμονή για τη 2η σεζόν... Εξάλλου με ενδιαφέρει πολύ η "γερμανική" άποψη περί χωροχρόνου!Τώρα που τελείωσε το game of thrones, το ξεκίνησα κι εγώ.)) Είχα δει πριν καμιά πενταετία τον 1ο κύκλο αλλά δε με είχε τραβήξει. Το ξαναβαλα από την αρχή γιατί δε θυμόμουν και τίποτα και τελικά με τράβηξε.
Περιμένω μέσα στις ερχόμενες βδομάδες το 2ο κύκλο του Dark και τον 3ο του Strangers things.
Το είδα κι εγω. Μ' αρεσε παρα πολύ. Είδα και τον πρωτο κυκλο του stranger things αλλα μεχρι εκει εφτασα. Επιασα χθες να βλεπω το when they see us, το οποιο μου μαυριζε την ψυχη για κανα μισαωρο. Όταν, δε, καταλαβα οτι βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα (η δικη των the central park five) το παρατησα ανερυθριαστα και πηγα για υπνο.Ειδα την μινι σειρα Chernobyl. Ειναι μονο πεντε επεισοδια οποτε την ξεπεταξα σε τρεις μερες. Συγκλονιστικη σειρα περιγραφει το ατυχημα και τις συνεπειες του πυρηνικου ατυχηματος. Το ατυχημα βεβαια το γνωριζα, μαλιστα το θυμαμαι αμυδρα οταν ειχε συμβει και τον πανικο που ειχε κυριαρχησει στην χωρα μας με τον κόσμο να αδειαζει τα σουπερ μαρκετ, αλλα ηταν παρα πολλα αυτα που δεν γνωριζα και εμαθα παρακολουθωντας την. Αξιζει να την δει καποιος.
Εγω Ελλη αυτη θα ειναι η αμεσως επόμενη σειρα που θα δω. Αυτο ακριβως μαλιστα το οτι βασιζεται σε πραγματικα γεγονότα ειναι που μου κεντριζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφερον για να το δω. Επισης μετρησε και οτι και αυτη ειναι μινι σειρά (μολις 4 επεισοδια) και μονο τετοιες μινι σειρες βλεπω, δεν μπορω αυτες που τραβανε πολύ.Επιασα χθες να βλεπω το when they see us, το οποιο μου μαυριζε την ψυχη για κανα μισαωρο. Όταν, δε, καταλαβα οτι βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα (η δικη των the central park five) το παρατησα ανερυθριαστα και πηγα για υπνο.
Γελάω διότι είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση.Επιασα χθες να βλεπω το when they see us, το οποιο μου μαυριζε την ψυχη για κανα μισαωρο. Όταν, δε, καταλαβα οτι βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα (η δικη των the central park five) το παρατησα ανερυθριαστα και πηγα για υπνο.
Το είδα κι εγώ.Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο,το κλάμα που έριξα δεν περιγράφεται...Εγω Ελλη αυτη θα ειναι η αμεσως επόμενη σειρα που θα δω. Αυτο ακριβως μαλιστα το οτι βασιζεται σε πραγματικα γεγονότα ειναι που μου κεντριζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφερον για να το δω. Επισης μετρησε και οτι και αυτη ειναι μινι σειρά (μολις 4 επεισοδια) και μονο τετοιες μινι σειρες βλεπω, δεν μπορω αυτες που τραβανε πολύ.
Είδα τη 1η σεζόν, πολύ καλή θάλεγαΜετά απο καιρό, αποφάσισα να ξεκινήσω και εγώ κάποιες σειρές καθώς είχα ξεμείνει. Ξεκινάω με την Killing Eve. Είναι μια απίστευτη αστυνομική σειρά. Περιμένω εντυπώσεις αν κάποιος την έχει δεί.
Κι εγω την ειδα Κουακέρε. Συγκλονιστικη ιστορία! Πραγματι πολυ συγκινηση αλλα και πολυ θυμος για αυτην την ξανθια την τυπισσα που εστησε όλη την ιστορία και εν τελει συνεχιζει ακομα την ζωη της χωρις να ειχε πότε καμμία συνέπεια. Εξοργιστικο!Το είδα κι εγώ.Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο,το κλάμα που έριξα δεν περιγράφεται...