Προτάσεις για σειρές

@Τσίου μου δίνει αυτό ακριβώς που θέλω. Είμαι σύντομο σε διαρκεια, περνάω καλά και δεν βαριέμαι.
(Για να μην πέσει κάνα πρόστιμο από το ΕΣΡ, ναι, για την σειρά μιλάω).

Αγαπάμε Μπρούκλυν. Μαζί με Σάινφελντ και Φιλαράκια μου έχουν χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές και πολύ γέλιο. Εκτιμάμε το γέλιο απο όποια κουλτούρα κι αν προέρχεται αρκεί να μην είναι προσβλητικό.

Παιδιά μετά κόπων και βασάνων έχω καταλήξει στις αγαπημένες μου σειρές για όποιον ενδιαφέρεται (ο @Νικόλας Δε Κιντ λογικά θα εισηγηθεί στην @Πεταλούδα την αποπομπή μου από την ΛτΒ):
1. Boston Legal (απίστευτη χημεία ηθοποιών, τρομερό χιούμορ με τον Τζέιμς Σπέιντερ στα καλύτερα του)
2. 24 (στις 3 πρώτες σεζόν, γιατί τότε που βγήκε ήταν κάτι ιστορικό)
3. Battlestar Galactica (Κέιτι σακχοφ ακόμα περιμένω ένα τηλεφώνημα σου)
4. Warehouse 13 (περιπέτεια κομεντί χημεία)
5. Lost (αλλά τότε που βγήκε και έπρεπε να περιμένεις μια εβδομάδα να βγει το επόμενο και ελιωνες στους καφέδες με την παρέα αναλύοντας ξανά και ξανά)
6. House md (απλά House)
7. Blackadder (4η σεζόν)
Προφανώς υπάρχουν και σήμερα τρομερες σειρές βέβαια. Sinner, mindhunter, casa de papel, αλλά τη νοσταλγία των παλιών δύσκολα θα την βρεις.

Και γώ έχω ακούσει καλά λόγια για Leftovers αλλα για την ώρα καίγομαι με Dark...Δεν είμαι αντίθετη με το προσβλητικό χιούμορ αρκεί να είναι έξυπνο κι αυτός που το κάνει να αυτοσαρκάζεται κιόλας και να μην εκφράζει υπόγεια μισανδρία, μισογυνισμό, ρατσισμό κλπ...Μπορείς πολύ εύκολα να υπογραμμίσεις τα κακώς κείμενα στο καθε τί, απλά σημασία έχει ο τρόπος.

Ειδα το Ετερος εγω- Χαμενες ψυχες. Οκτω επεισοδιακια τα ξεπεταξα σε δυο μερες. Παρα πολυ καλη με εντυπωσιασε. Ωραια πλοκη, σασπενς, πολυ καλες ερμηνειες τοσο απο τον Πυγμαλιωνα οσο και απο τους υπολοιπους και προσεγμενη παραγωγή. Ειχα δει και την ταινια, η σειρα πολυ πιο καλή.

Περιγράφεις το house md
Στο μυαλό μου είχα σταντ απ κωμικούς όταν έγραφα το σχόλιο... Ο Χάουζ μετά απο ένα σημείο με κούραζε με τον κυνισμό του, ήθελα να τον βαρέσω στο κεφάλι και να του πώ σκάσε, σε προσέξαμε. :ανέκφραστος:

Ειδα το Ετερος εγω- Χαμενες ψυχες. Οκτω επεισοδιακια τα ξεπεταξα σε δυο μερες. Παρα πολυ καλη με εντυπωσιασε. Ωραια πλοκη, σασπενς, πολυ καλες ερμηνειες τοσο απο τον Πυγμαλιωνα οσο και απο τους υπολοιπους και προσεγμενη παραγωγή. Ειχα δει και την ταινια, η σειρα πολυ πιο καλή.
Συμφωνώ απολύτως! Από τις πολύ καλές σειρές! Ελπίζω να υπάρξει και επόμενος κύκλος.
Θα προσθέσω μόνο ότι με εντυπωσίασε και ο Βακούσης επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύ καλή άποψη που είχα γι αυτόν από τότε που τον είδα στο θέατρο να παίζει τον Αμπιγιέρ (δις).

@Δομάζ ο Βακούσης ειναι εξαιρετικός ηθοποιος. Και εμενα με εντυπωσιάσε αλλά απο αυτόν το περίμενα, όπου τον έχω δει να παίζει είναι πάντα πάρα πολύ καλός.

Για όσους ενδιαφέρονται χθες ξεκίνησε ο τέταρτος κύκλος του κάζα ντε παπέλ στο νέτφλιξ.

Είδα τις προάλλες το Tiger King, το ντοκιμαντέρ του Νετφλιξ που κάνει θραύση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Μου άρεσε πάρα πολύ και σας τη προτείνω ανεπιφύλακτα, όλοι οι χαρακτήρες μέσα είναι ο ένας πιο πυροβολημένος από τον άλλον. Επίσης με έκανε να διαπιστώσω για άλλη μια φορά πόσο απολίτιστοι είναι οι Αμερικανοί.
Ξεκίνησα επίσης το how to get away with murder. Είναι εθιστική σειρά αλλά με πολλά πολλά κουσούρια. Έλλειψη ρεαλισμού , αχρείαστα twists, άλλο τόσο αχρείαστο σεξ, υπερβολικά όμορφοι και έξυπνοι πρωταγωνιστές και κάτι τελευταίο που είναι βασικά δικό μου πρόβλημα : οι διάλογοι τρέχουν με ταχύτητα φωτός, ουσιαστικά δεν υπάρχουν διάλογοι, όλοι μιλάνε ο ένας πάνω στον άλλον. Αναγκάστηκα να δω τα περισσότερα επεισόδια ( 8 έχω δει μέχρι στιγμής) με υπότιτλους και μπορώ πλέον με σιγουριά να πω ότι είμαι αλλήθωρος!
Θα αναρωτηθεί κάνεις τώρα γιατί κάθομαι και παρακολουθώ τη σειρά με τόσα ελλατωματα που της βρίσκω; Η απάντηση είναι μία : VIOLA DAVIS. Η γυναίκα είναι μαγνήτης, δε χορταίνω να τη βλέπω!
Ελπίζω στη συνέχεια να έχουν σοβαρευτεί οι σεναριογράφοι και να έχουν κάνει τη σειρά ακόμα καλύτερη. :)

Έχεις πολύ δίκιο @Ιαβερης
Μπορώ να σου πω ότι η σειρά βασίστηκε στη συνέχεια πολύ περισσότερο στην φίλη σου την Βαϊόλα. Και αυτή βέβαια ωρίμασε σαν ηθοποιός και σάρωσε τα βραβεία πρώτου γυναικείου.
Δεν ξέρω βέβαια αν την θυμάσαι και ως Αμάντα Γουόκερ στο προπερσινο Suicide squad..