@Χρυσένια μου θυμίζει λίγο το "suits" ή κάνω λάθος;
Στη δεύτερη σεζόν έχει ακόμα περισσότερη δράση σε σχέση με την πρώτη. Νομίζω πως ναι αξίζει, εμένα με κέρδισε η σειρά αυτή.Tο umbrella academy, έχω ακούσει ότι η 2η σεζόν είναι καλύτερη, ισχύει; Γιατί η πρώτη ναι μεν μου άρεσε, αλλά δεν τρελάθηκα τόσο ώστε να πω αντε να δω τη 2η. Το sense8, είναι υπερπαραγωγή αλλά θέλει το χρόνο του, μετά από κάνα 2 επεισόδια μπαίνει πολύ δυνατά. Αξίζει με χίλια πάντως.
Εμένα πάλι δεν με τρέλανε αυτή η σειρά. Και τις 2 σεζόν στο μέτριο θα τις τοποθετούσα. Απλά είδα και την δεύτερη επειδή σπάνια μπορώ να αντισταθώ στο να αφήσω κάτι στη μέση.Tο umbrella academy, έχω ακούσει ότι η 2η σεζόν είναι καλύτερη, ισχύει; Γιατί η πρώτη ναι μεν μου άρεσε, αλλά δεν τρελάθηκα τόσο ώστε να πω αντε να δω τη 2η. Το sense8, είναι υπερπαραγωγή αλλά θέλει το χρόνο του, μετά από κάνα 2 επεισόδια μπαίνει πολύ δυνατά. Αξίζει με χίλια πάντως.
Δεν ξέρω αν έχεις δει όλες τις σεζόν αλλά στις τελευταίες αλλάζει ο εφημέριος. Μην ανησυχείς όμως κι αυτός κούκλος είναι..Ένας (κούκλος) εφημέριος και ένας αστυνομικός είναι φίλοι.
Ο εφημέριος βοηθάει τον φίλο του στην εξιχνίαση υποθέσεων.
Στα μάτια μου οι υποθέσεις εξάπτουν την περιέργεια και η ζωή του εφημέριου είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα......
Αυτό, που με ξενίζει, είναι πως στην τέταρτη σεζόν το ρόλο του James Norton αναλαμβάνει άλλος ηθοποιός.
Αυτά, καλό είναι, να μην γίνονται!
Όπως και να 'χει αξίζει να τη δει κανείς.
Ναι, το γνωρίζω.Δεν ξέρω αν έχεις δει όλες τις σεζόν αλλά στις τελευταίες αλλάζει ο εφημέριος. Μην ανησυχείς όμως κι αυτός κούκλος είναι..![]()
Είναι μια καλή σειρά για πολύ εγκεφαλικούς ανθρώπους. Δημιουργεί μια ατμοσφαιρα φωτιάς καθώς ακροβατεί ανάμεσα στο πάθος και την αλήθεια.Με έχει φάει ο αδερφός μου να το δω και δεν το έχω πιάσει. Με δικηγόρους είναι, αν δεν κάνω λάθος, και από ότι μου έχει πει , έχει και έξυπνους διαλόγους.
Αυτό, που με κέντρισε στο mad men, είναι ότι είναι ατμοσφαιρικό. Σε μεθάει βρε, παιδί μου. Ενώ δεν είναι σκληρη σειρά, είχα παρατηρήσει, πως πάνω από δύο επεισόδια τη μέρα δεν μπορούσα να δω . Σαν να σκοτείνιαζα μέσα μου. Σαν να βάραινα. Μπορεί να ήταν και επειδή τα έβλεπα νύχτα συνήθως.
Ψήθηκα!Είναι μια καλή σειρά για πολύ εγκεφαλικούς ανθρώπους. Δημιουργεί μια ατμοσφαιρα φωτιάς καθώς ακροβατεί ανάμεσα στο πάθος και την αλήθεια.
Την έχω δεί αλλά τμηματικά... δεν αντέχει ο εγκέφαλος μου τόση εξυπνάδα (δεν το λέω ειρωνικά). Είναι μια καλή σειρά.