Τότε ίσως σου αρέσει και το Crashing, με την ίδια ηθοποιό και δημιουργό, αν δεν το έχεις ήδη δει.Αφήστε ό,τι κάνετε και δείτε Fleabag. Από τις καλύτερες σειρές που έχουν υπάρξει, Βρετανικής παραγωγής, και έχει σύνολο 12 μισάωρα επεισόδια. Το "αριστούργημα" είναι λίγο για να χαρακτηρίσει αυτή τη σειρά. Στη 2η σεζόν παίζει και ο Andrew Scott(ο ηθοποιός που έκανε τον Moriarty στη σειρά Sherlock) τον παπά και η Olivia Colman.
Δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Phoebe Waller Bridge(Killing Eve).
Σήμερα μπαίνω στον τρίτο κύκλο, Νικολα! Σαν σπόρια φεύγουν τα επεισόδια.
Από τις αγαπημένες μου τέτοιες σειρές το κλασικό Forensic Files, δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη σου γιατί είναι πολύ παλιά σειρά και νομίζω πως δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα.Επίσης έχω στρέψει το ενδιαφέρον μου το τελευταίο καιρό στα ντοκιμαντέρ που αφορούν αληθινά εγκλήματα ( ως φαν της εγκληματολογίας).
Όταν αναφέρεις ότι "έγραφες στο jvc εκπομπή του crime and investigation network" πώς ακριβώς το εννοείς? το έψαξα λίγο γιατί δεν ήξερα για το συγκεκριμένο κανάλι απλά μου κίνησες το ενδιαφέρον που ανέφερες για την εκπομπή αλλά δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα σωστά..@Λούνα, κι εγώ φαν, έγραφα στο jvc εκπομπή του crime & investigation network που έδειχνε παλιά η ΕΤ2 (όντως ήμουν weird παιδάκι). Πιστεύω αν τωρα βάλεις συνδρομητική, θα καίγεσαι με το παραπάνω κανάλι και το CBS reality.
Όχι δεν την έχω ακουστά . Σ ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί έψαχνα νέο αντικείμενο εθισμού όσον αφορά τα true crime Ντοκιμαντέρ. Υπάρχουν άπειρα ( ειδικά στο Netflix) αλλά δεν έχουν όλα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου.Από τις αγαπημένες μου τέτοιες σειρές το κλασικό Forensic Files, δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη σου γιατί είναι πολύ παλιά σειρά και νομίζω πως δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα.
Εχμ.. τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να το καταλάβω απ το jvc@Λούνα, έτσι όπως το έγραψα, πως να καταλάβεις; Έδειχνε η ΕΤ2 τις εκπομπές, κι εγώ τις έγραφα σε κασέτα. Παράλληλα καταβροχθιζα όσες πληροφορίες μπορούσα να βρω, ήθελα να καταλάβω. Η πλειοψηφια για να μην πω όλοι (πχ για τον BTK δεν βρήκαν κάτι τραγικό στο μεγάλωμα του), από την κακοποίηση έχουν πρόβλημα στον μετωπιαιο και κροταφικο λοβο.