Αρχικά δεν μου άρεσε, που η Νταϊάνα το έληξε τοσο άκομψα με το αγροτόπαιδο. Ενώ σε όλη τη σειρά παρουσιάζεται καλή και ευγενική στον τυπο δεν φέρθηκε καλά.Και ενώ στην Άννα εσωσε την άκομψη συμπεριφορά της, πηγαινοντας μετανιωμένη να τη βρει, στο τυπακο δεν έκανε κάποια κίνηση ,για να μαλακώσει λίγο την κατάσταση! Οκ δεν ταίριαζαν γιατί η κοπέλα είχε μυαλο δέκα μίλια μπροστά , αλλα πονεσε η

μου περισσότερο από του αγροτοπαιδου, όταν έριξε το ψεύτικο σκυλάκι και τον Φρανκενστάιν στο έδαφος! Της έχω χρεώσει φάουλ να ξέρεις!!
Από την άλλη η ξανθιά κόρη του γιατρού αφέθηκε από τον Γκίλμπερτ την ίδια μέρα που υποτίθεται θα της έκανε πρόταση γάμου! Μιλάμε για ψυχική καταστροφή μεγατόνων!! Και στο τέλος απλά την έδειξε παρατημένη και πληγωμένη. Αυτό με ξένισε, γιατι ως χαρακτήρας ήταν ημισυμπαθης. Πιστεύω δεν της άξιζε αυτη η κατάληξη.
Επίσης πήγε να βρει ο Γκίλμπερτ την Άννα να της πει ότι την αγαπάει. Ωραία;;;
Το περιμεναμε τουλάχιστον μια σεζον, τα τελευταια δυο επεισόδια ασχοληθηκαμε σχεδόν αποκλειστικά με αυτό , συναντήθηκαν στο τέλος της τελευταιας σεζον λίγα λεπτά πριν το τέλος του επεισοδιου και είπαν απλά "θα αλληλογραφουμε";;;;

Βρε σεναριογράφε, αφού μας έβγαλες την ψυχή κάνε τη σκηνή γκράντε!! Περίμενα πρόταση γάμου ή έστω δήλωση αγάπης συνοδεία δαχτυλιδιού οικογενειακου κειμηλίου! Τι να πω πια!?
Ας κλεισουμε με ενός λεπτού σιγή για την βελούδινη μπλε φορεματάρα του τελευταίου επεισοδίου!

Το πιο όμορφο φόρεμα που πέρασε από την σειρά! Θα το θυμάμαι πάντα!!

Αυτό το φόρεμα κάπως με αποζημίωσε για όλες αυτές τις μικροαστοχίες!
Ήθελα να στα πω!