Εχμ, βασικά, εμενα μου αρεσει να τις βλεπω.Ωραία είναι να παίζεις μπίλιες.

Εχμ, βασικά, εμενα μου αρεσει να τις βλεπω.Ωραία είναι να παίζεις μπίλιες.
Σε παρακαλώ, μαθαινω ακορντεον. Δεν μπλέκω business with pleasure (Ντόινγκ!)Μάθε μπαλίτσα. Μάλλον μάθε μπιλίτσα
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου! Όσοι πρόλαβαν να γεννηθούν πριν τη μεταπολίτευση πρόλαβαν να παίζουν γκαζές (ναι έτσι τις λέγαμε τότε ή και γυαλινόρες) στις χωμάτινες αλάνες. Και μην ακούσω καμιά ηλικιακή ειρωνία (ακούς @Έλλη Μ ;) Αύριο μπαίνω επισήμως στα ίντα και έχω μια ευαισθησία.Μάθε μπαλίτσα. Μάλλον μάθε μπιλίτσα
Και εγώ που νόμιζα ότι ακούς ΜΟΝΟ θόρυβο! (εντάξει συγγνώμη έγινα λίγο κακούλης για τη μουσική σου)@Έλλη Μ μ'έβαλες ν'ακούσω Tiger Lillies βραδιάτικα με το ακορντεόν!
Συνομήλικος είναι τούτος;Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου! Όσοι πρόλαβαν να γεννηθούν πριν τη μεταπολίτευση πρόλαβαν να παίζουν γκαζές (ναι έτσι τις λέγαμε τότε ή και γυαλινόρες) στις χωμάτινες αλάνες. Και μην ακούσω καμιά ηλικιακή ειρωνία (ακούς @Έλλη Μ ;) Αύριο μπαίνω επισήμως στα ίντα και έχω μια ευαισθησία.
Εν τω μεταξυ, τι παιζει με τον Μαρτιν;; Ακομη εδώ μενει;@Έλλη Μ μ'έβαλες ν'ακούσω Tiger Lillies βραδιάτικα με το ακορντεόν!
Η αλλη ηταν ποοοολυ ομορφη. Πολύ, όμωςη Σάε-Μπιοκ δεν είναι πολύ όμορφη;;
Καλό ηταν, οχι καλο ηταν.Και εγώ που νόμιζα ότι ακούς ΜΟΝΟ θόρυβο!
Προσωπικά δεδομένα. Δεν λέγονται δημοσίωςΕν τω μεταξυ, τι παιζει με τον Μαρτιν;; Ακομη εδώ μενει;
Από μια ηλικία και μετά όλοι ίδιοι γινόμαστεΌχι ρε @Μοκαντάσα αλ Σάφερ , είναι προηγούμενη ΕΣΟ
Ποιά άλλη;;Η αλλη ηταν ποοοολυ ομορφη. Πολύ, όμως
Μία, δεν τη ξερεις..Ποιά άλλη;;![]()
Δεν ξερω τι λες εσυ, εγω στα αγορια εστιασα.Βλέπω αμφότεροι εστιάσαμε στα βαθύτερα νοήματα της σειράς!![]()
Νομίζω ότι όλοι οι Κορεάτες έχουν το ίδιο μαλλί. Όχι;εν τω μεταξυ, κι οι δυο ιδιο μαλλι εχουν, απλως η μια ειναι αλουστη κι αχτενιστη για το contrast
Εσυ αυτό διακρινεις στη φωτογραφια επάνω; Λειο και στιλπνο;!!;!;! Εχεις καιρό να πας σε κομμωτηριο κι εχεις μπερδεψει τις ωρολογίες(και για να μην παρεξηγηθώ - μαύρο και στιλπνό είναι όλων - ωραίο)
Ναι, το Κράκεν.Παίζει και καλαμάρι στη σειρά;
Και στο κομμωτήριο και στον οφθαλμίατρο έχω καιρό να πάω. Πολύ καιρό!Εσυ αυτό διακρινεις στη φωτογραφια επάνω; Λειο και στιλπνο;!!;!;! Εχεις καιρό να πας σε κομμωτηριο κι εχεις μπερδεψει τις ωρολογίες