Προτάσεις για σειρές

Ξεκίνησα χτές το the crown στο netflix για την ζωή της βασίλισσας ελισάβετ. Τώρα το κατά πόσο είναι πιστό στα γεγονότα θα δείξει..

Κι εγω σας εχω μια προταση, να ΜΗΝ δειτε τη σειρα του netflix, το νησι των ξωτικων. Δηλαδη, ειναι τοσο μετριο οσο και το wayward pines. Και το ειδα ολο, το Σαββατοβραδο! Και δεν βρεθηκε ανθρωπος να με σταματησει. Δηλαδη, καλα να παθω.

Δηλαδη, ειναι τοσο μετριο οσο και το wayward pines.

Αυτή τη σειρά την είχα δει κι εγώ...
Μιλάμε ξεκινάει σούπερ και στο δεύτερο επεισόδιο γίνεται σχεδόν αστεία.
Σχεδόν τίποτα δεν έστεκε και συν τοις άλλοις μου είχαν φανεί τέρμα άκυροι και οι ηθοποιοί....

Ευτυχώς, που υπήρξε η Dark για να μαθαίνουν μπαλίτσα οι υπόλοιποι!! :))))

Γενικά όλες οι σειρές / ταινίες με ταξίδια στο χρόνο έχουν θεμελιώδη προβλήματα -τα οποία δεν γίνεται να αποφύγουν -, αλλά τουλάχιστο η Dark κράτησε ένα επίπεδο!

@Ιαβερης εγώ απ την άλλη ενθουσιάστηκα με την darkiλα του (μαζόχα) και το γεγονός ότι συνεχώς σε μπέρδευε και σε έκανε να αναθεωρήσεις αυτό που (με προσπάθεια) συμπέρανες.. Υποκειμενικό φυσικά.

Αυτό τον καιρό το έχω ρίξει στο χαλαρό και βλέπω το Arcane, που βασίζεται στο δημοφιλές παιχνίίδι League of Legends. Στην αρχή δεν με ενδιέφερε καθόλου γιατί δεν παίζω τέτοιους είδους παιχνίδια, αλλά κάπου διάβασα ότι έχει το καλύτερο 3d animation που έχει εμφανιστεί σε σειρά. Το ξεκίνησα, είμαι στο τρίτο επεισόδιο, και έχω πάθει πλάκα. Σας συνιστώ να το δείτε μόνο για αυτό, αν και η πλοκή έχει ένα ενδιαφέρον και δεν χρειάζεται να είσαι gamer για να το απολαύσεις.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
βλέπω την 6η σεζόν του community κι ακόμη μου αρέσει το χιούμορ. :χαχα:

Στο κρεβάτι χριστουγεννιάτικα από παρενέργειες του εμβολίου.
Ήθελα μια σύντομη σειρά στα ελληνικά, ώστε να μην απαιτεί προσήλωση στη γλώσσα, να μη δημιουργει εθισμό, ώστε να κοιμάμαι στα ενδιάμεσα των επεισοδίων, να πάρω δυνάμεις η άνθρωπος.
Καρτ Ποσταλ λέγεται κι υπάρχει στην ερτφλιξ. Βασίζεται σε βιβλία της Χίσλοπ, που δεν έχω διαβάσει.
Ωραία κρητικά τοπία, αγαλλιάζει το μάτι.
Αξιόλογο καστ. Καλογυρισμενη σειρά. Και 12 επεισόδια. Τόσο, όσο.
(Και που έγραψα αυτό κουράστηκα...) :ζντόινγκ:

Σε όποιον αρέσουν τα anime νομίζω θα του αρέσει το The Promised Netherland.
Η πρώτη σεζόν είναι φανταστική... εεε η δεύτερη χάνει αρκετά.
Για εμένα που δε διάβασα το manga -ειδικά-τα τελευταία επεισόδια ήταν λίγο φλας γκόρντον... για αυτούς που τα διάβασαν... εεε ας πούμε ότι ήθελαν να βρουν τους δημιουργούς και να τους δείρουν (στην καλύτερη).
Κάποια στιγμή θα ρίξω μια ματιά και στο manga...

Τελείωσε το Expanse, με διαφορά η καλύτερη σειρά που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Τώρα νιώθω ένα κενό. Και είναι και αργά για να φάω τίποτα...

Ολοκλήρωσα και τη 3η σεζόν του Sex Education.

Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα σειρά, η οποία εστιάζει σωστά πάνω σε θέματα ενηλικίωσης και δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.
Επίσης, θεωρώ πως οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά δουλεμένοι έτσι ώστε η μικρή κοινωνία του Μουρντέιλ να μοιάζει με μια, δυνητικά, πραγματική κοινωνία η οποία απαλλαγμένη από τα ταμπού και τον ρατσισμό θα μπορέσει εν τέλει να ασχοληθεί με τα πραγματικά της προβλήματα…

Κάπου διάβασα πως ετοιμάζεται και 4η σεζόν!!

Σε ένα λύκειο στη Κορέα ξεκινά μια επιδημία ζόμπι. Έχω δει τα πρώτα δύο επεισόδια κι ενώ είχα πει να μη ξαναδώ σειρά ή ταινία με ζόμπι, κόλλησα. Τα ζόμπι είναι πραγματικά τρομακτικά. Είναι γρήγορα, επικίνδυνα και ο τρόπος μεταμόρφωσης των ανθρώπων σε...φαγάνες είναι ανατριχιαστικός. Όσοι είναι ζομποφίλοι να το δοκιμάσουν

Σε ένα λύκειο στη Κορέα ξεκινά μια επιδημία ζόμπι.
εμβόλιο βγάλανε; Αρνητές υπήρξαν; διαδηλώσεις υπέρ της ελευθερίας επιλογής ιατρικών πράξεων, κατά της υποχρεωτικότητας; Αν όχι, ξενέρα θα είναι η σειρά.