Προτάσεις για σειρές

Κι εγώ ξεκίνησα να το βλέπω προχθές αλλά λόγω πολύ περιορισμένου ελεύθερου χρόνου δεν μπόρεσα να το δω πέρα από το πρώτο επεισόδιο. Μάλλον θα το πάω ένα επεισόδιο τη βδομάδα. Πάντως είναι πολύ ψαρωτικό παρόλο που γενικά δεν τρελαίνομαι για ζόμπι και τέτοια.

Sweet Home. Άλλη μια κορεάτικη σειρά τρόμου που βασίζεται σε webtoon. Στο τρίτο επεισόδιο είμαι. Εντελώς παρανοϊκή σειρά. Οι άνθρωποι με βάση τις επιθυμίες τους μετατρέπονται σε τέρατα.

Είμαι στο 8ο επεισόδιο.... το έχεις προχωρήσει;
Καλό είναι... τα cgi είναι λίγο κάπως, αλλά για την ώρα μου άρεσε.
Δε ξεχώρισα κάποιον χαρακτήρα.... ίσως τον ηλικιωμένο που περιμένει να πεθάνει.
Καλά η πυροσβέστρια... τι μυείς έχει ρε φίλε... 😵😮
Πιστεύω αν υπήρχε παιχνίδι θα μου άρεσε περισσότερο... Silent Hill φάση... ίσως πιο action-adventure

Τέλειωσα τη πρώτη σεζόν και αναμένω τη δεύτερη. Ναι, τα cgi σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν πετυχημένα αλλά η σειρά αυτή είναι πιο κολλητική κι από κορωνοϊό! Ελπίζω να γίνει ακόμα πιο χαοτική!

Τώρα ξεκινάω το KIngdom. Κορέα γύρω στο 1600 κατά τη Δυναστεία Joseon, εμφανίζεται μια περίεργη επιδημία που κάνει τους ανθρώπου - τι άλλο; - ζόμπι! Σπαθιά, τόξα, ζωντανοί νεκροί, πολεμιστές. Σαν να πέθανα και να πήγα στον παράδεισο.

Και εγώ περιμένω season 2... αν και είναι Netflix, μπορεί πάντα να κόψει τη σειρά...

Κατάλαβα... θα ξενυχτήσω πάλι... πουφ με βασανίζεις...
🤪🤪

μμμ! μου άρεσε το promised neverland... κυρίως ο πρώτος κύκλος... διάβασα και τους 2 πρώτους τόμους (κάποια στιγμή θα πιάσω και τους υπόλοιπους 18). Έχω δει τόσα θρίλερ, ζόμπια, σατανάδες, βρικόλακες και όλα τα καλά αιμοβόρα τέρατα που υπάρχουν με αυτόν τον χαρακτήρα λίγο χέστηκα πάνω μου... τι να πω...

1034
😨😨😱😱

Και φυσικά θα ρωτήσω.... με ποια κόλλησες;;;
Άκουσα ότι και το hunter x hunter είναι καλό, αν και είναι -από ό,τι κατάλαβα- κάπως ανολοκλήρωτο (;) όπως και το manga.

Last edited:
Μεγάλο κόλλημα έφαγα με το Goblin Slayer. Μου αρέσει και το Kabaneri of the Iron Fortress. Βλέπω και το Baki Hanma και έχω ξαναπιάσει το Attack on Titan. Και το Dorohedoro είναι εξαιρετικό. Αν και θεοπάλαβο

Το Kingdom ήταν το καλύτερο από τα κορεάτικα που είδα τελευταία. Βέβαια μου αρέσει και η εποχή στην οποία διαδραματίζεται. Τώρα σειρά παίρνει το Strangers from hell.

και σε πρώτη ευκαιρία το special επεισόδιο του Kingdom, Ashin of the north

Καλά το kingdom το λάτρεψα... :γιούπι::γιούπι::γιούπι::γιούπι::γιούπι:
Και εγώ βλέπω το strangers from hell. Βασικά το τελειώνω....
Τα ΑμεΑ λίγο μου τη δίνουν, αλλά κατά τα άλλα το αποπνικτικό στοιχείο, η σταδιακή εξέλιξη του φόβου και της τρέλας είναι άπαιχτα.

Την προηγούμενη βδομάδα τελείωσα το flower of evil.
Είναι αστυνομικό - έχω αγάπη στις αστυνομικές σειρές. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι η αστυνομία φτάνει στην εξιχνίαση των γεγονότων με λογική ροή πληροφορίων κάτι που εμείς σαν θεατές τις βλέπουμε και δε μας παρουσιάζονται ξαφνικά από το πουθενά και αναρωτιόμαστε "πως σκατά το κατάλαβαν". Ισορροπεί πολύ καλά το κοινωνικό πλαίσιο, τη δράση, την αστυνομική έρευνα και το ρομαντικό στοιχείο (εκτός ίσως τα τελευταία επεισόδια). Φυσικά, έχει κάποια πράγματα που θα μου άρεσαν αλλιώς, αλλά οκ σιγά.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Είδα την σειρά "Επιθεωρητής Μεγκρέ", βασισμένη στα βιβλία του Ζωρζ Σιμενόν. Έχω διαβάσει βιβλία του (που δεν αφορούν τον Επιθεωρητή) και έχει γίνει αγαπημένος μου συγγραφέας. Βλέποντας την σειρά ένιωσα μια οικεία αίσθηση από τα βιβλία που έχω διαβάσει και οι ιστορίες μυστηρίου σου κεντρίζανε το ενδιαφέρον. Η σειρά είναι εποχής (Παρίσι του '50), ο πρωταγωνιστής είναι ο Ρ. Άτκινσον και ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα σε μη κωμικό ρόλο και μου ταίριαξε πάρα πολύ στο ρόλο του Μεγκρέ.
Την παίζει στο ERTFLIX και είναι μόνο 4 επεισόδια, θα ήθελα να γυριστούν κι άλλα.