@Νικόλας Δε Κιντ , υπερβολές...
Οντως. Μεχρι τον τεταρτο κυκλο θα ηταν η καλυτερη, αν δεν ειχε προηγηθει το breaking bad.Η σειρά άρχισε να μπάζει από τη 5η σεζόν, διότι οι 4 πρώτες ήταν απλά ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει σε σειρά έβερ.
Φοβερό! Το είδα σε 2 μέρες! Το περίμενα σπλατερια όμως νομίζω γι'αυτό μου άρεσε τόσο. Ήταν κριπι χωρίς να δείχνει σκηνές τρομακτικές και αηδιαστικες! Όσο για τον Peters εγώ τον αγαπώ από το American Horror Story και θεωρώ τετοιοι ρολοι περίεργοι του ταιριάζουν γάντι! Μου αρέσουν κι εμένα τα true crime και έχω δει κάμποσα ντοκιμαντέρ που τα προτιμώ από σειρές γιατί βλέπεις αληθινές μαρτυρίες, ακους τον δολοφόνο να μιλάει κλπ. Παρόλα αυτα η συγκεκριμένη σειρά για το είδος της ήταν τίμια!Χθες τελείωσα το Monster : The Jeffrey Dahmer Story και είμαι συγκλονισμένος, έχω να νιώσω τόσο άβολα βλέποντας σειρά από το when they see us. O δε ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ντάμερ, ο Evan Peters , ήταν τρομακτικά καλός στην ερμηνεία του. Αν σας αρέσουν οι true crime σειρές σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.
καλό φαίνεται θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ.Το In treatment. Ριχτου μια ματια μηπως σε ενδιαφέρει.