Προτάσεις για σειρές

@Έλλη Μ όντως έτσι είναι, την παράτησε την ιατρική και πλέον γράφει σενάρια και βιβλία. Επίσης έχει γράψει και μια ενδιαφέρουσα παιδική ανατομία. Είναι γραμμένη με χιουμοριστικό και κατανοητό τρόπο για παιδιά. Ριχτου μια ματιά μήπως σε ενδιαφέρει για το τέκνο σου.

Εχω ακουσει καλά σχόλια γι' αυτήν (αν και δεν θα την έβλεπα) ...
Αντι για το painkiller να προτιμησεις αυτήν! (και να την δεις)
Ασχολειται και αυτη με το ίδιο θέμα, την κριση των οπιοειδων στις ΗΠΑ και την οικογενεια Σακλερ αλλά το κάνει πολύ καλύτερα!

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Αντι για το painkiller να προτιμησεις αυτήν! (και να την δεις)
Πολύ ωραία μίνι σειρά για το συγκεκριμένο θέμα. @Έλλη Μ και εγώ θα σου πρότεινα να δεις αυτή που σου προτείνει ο Χρυσόστομος. Υπάρχει και με ελλ. υπότιτλους.

Ειδα οτι εχει ξαναπροταθει, αλλα δεν πειραζει, θα το επαναφερω στην επικαιροτητα.

ΤΙ ΣΕΙΡΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEFTOVERS!

Μου το ειχε προτεινει συναδελφος, και το τελειωσα χθες. Εξαιρετικη σε ολα της. Η πλακα ειναι οτι σαν αντιπροταση, εγω της ανεφερα το Lost, το οποιο τελικα εχει καποια κοινα σημεια με το Leftovers.

Το στορυ ειναι οτι μια μερα εξαφανιζεται μυστηριωδως και ταυτοχρονα το 2% του παγκοσμιου πληθυσμου! Ωραια σειρα μυστηριου, θα σκεφτεστε. Φευ! Αυτο που πραγματευεται στην πραγματικοτητα, ειναι η απωλεια και η διαμορφωση των ανθρωπινων σχεσεων εξαιτιας αυτου. Υπαρχει βεβαια και μιας εσανς μυστηριου και κατι υπερφυσικου που πλαναται στην ατμοσφαιρα, αλλα νομιζω αυτα περνανε σε δευτερη μοιρα, χωρις να γινονται αδιαφορα. Σκηνοθεσιαρα, ερμηνειαρες, σαουντρακαρα και δεν συμμαζευεται.

Ειναι και βασισμενη στο ομωνυμο βιβλιο του Tom Perrotta.