Προτάσεις για ταινίες

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Σε όποιους αρέσουν τα animated films και τα Χριστούγεννα, προτείνω ένα διαμαντάκι, που αν και έχω παύσει προ πολλού να υποστηρίζω τον θεσμό των Όσκαρ, πέρυσι θα έπρεπε να το είχε κερδίσει στην κατηγορία του.
Klaus. (Netflix)
Στην καρδιά μου είναι αυτό το καρτουνάκι!:γιούπι:
 
Χθες το είδα εντελώς τυχαία! Δεν είχα καν ενημερωθεί περί οσκαρς κ.λπ.
(Δεν θα βάλω καρδούλες όμως, για να μετριάσω τον ενθουσιασμό μου...)
Θα το ξανά δω μέσα στις γιορτές.
 
Το περασμένο σαββατοκύριακο είδα ταινία,μετά από πολύ καιρό,2 μάλιστα
η πρώτη ήταν το

συγκινητική και όμορφη ιστορία,δείχνει την ανθρώπινη πλευρά της Μέριλιν και ενός νεαρού που έζησε το όνειρο
την προτείνω ανεπιφύλαχτα
μου έμεινε χαρακτηριστικά η σκηνή του
τόσο ρομαντικά ρεαλιστική... είχα καιρό να συγκινηθώ έτσι με ταινία.

Η δεύτερη ήταν το
το πιο συνηθισμένο σχόλιό που διάβαζα για την συγκεκριμένη ταινία ήταν " Διάβαζα παντού ότι πρόκειται για την καλύτερη ταινία δράσης της δεκαετίας,μόλις την είδα κατάλαβα το γιατί"
πίστευα ότι υπερέβαλαν αλλά μόλις την είδα έκανα αντιγραφή-επικόλληση το σχόλιο.
Αμείωτο ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος,με δράση,βια και ωμό ρεαλισμό,η ταινία πραγματεύεται θέματα όπως καθήκον,αλληλεγγύη,οικογένεια,εγωισμό και εκδίκηση .
 
Το τελευταίο διάστημα όλο και δυσκολεύομαι να βρω μια καλή ταινία οπότε είδα μια καλή και την προτείνω.
Η ταινία είναι του 2015 και την πέτυχα τυχαία στην tv ωστόσο την έψαξα στο ίντερνετ για την δω με την ησυχία μου.

Η ταινία ονομάζεται Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου
 
Last edited by a moderator:
Το τελευταίο διάστημα όλο και δυσκολεύομαι να βρω μια καλή ταινία
Έχω ακριβώς το ίδιο παράπονο! Νόμιζα ότι μεγαλώνω και παραξενεύω, όμως βλέποντας παλιές ταινίες κατάλαβα ότι απλά χάλασαν οι ταινίες που βγαίνουν. Σαν να στέρεψαν. Δεν λέω ότι ακόμη δεν βγαίνουν καλές ταινίες, σπιγουρα όμως τις βρίσκω πολύ πιο σπάνια.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Για το θέμα των ταινιών, το διάστημα της καραντίνας που έβαλα να δω Νέτφλιξ, όσο αφορά νέες παραγωγές που είχε, δεν έβρισκα ταινίες που να μου αρέσουν.
 
@Πεταλούδα αυτό με τις ταινίες του Νέτφλιξ και ειδικά όσες είναι δικής του παραγωγής το έχω παρατηρήσει κι εγώ.. Άνευρες, χλιαρές copy paste αξιόλογων ταινιών. Τώρα αντιλαμβάνομαι γιατί τα τελευταία χρόνια έχω βρεί καταφύγιο στις σειρές..
 
@Πεταλούδα Αυτό είχα πεί και εγώ... ο λόγος που κρατάω ακόμη το νετφλίξ είναι επειδή έχει κάποια ντοκιμαντέρ και ίσως κάποιες σειρές... αλλά πολλά βράδια έψαχνα να βρώ κάτι να δώ και δεν έβρισκα τπτ. Έχει πολύ υλικό αλλά πολύ χαζό υλικό..
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Νομίζω ότι στο θέμα των ταινιών έχει μεγαλύτερη ποικιλία και εύρος στο Cinobo. Κάποιος πρέπει να είχε αναφέρει πάλι την πλατφόρμα, νομίζω η @Πεταλούδα. Αν δηλαδή σας αρέσει και ο ανεξάρτητος παγκόσμιος κινηματογράφος, από Αμερική, Ευρώπη μέχρι την Ασία, από κάμποσες κλασικές μέχρι ντοκιμαντέρ. Βέβαια το γεγονός ότι είναι σχετικά καινούργια η πλατφόρμα σημαίνει πως με τον καιρό προστίθενται πράγματα και δεν έχει εδραιωθεί όπως το Netflix με τις σειρές (του).
 
τον τελευταίο καιρό είδα πολλές ταινίες εποχήςεδώ βλέπουμε και την Delpy στα νιάτα της :αγαπώ::αγαπώ::αγαπώ:

και το
 
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι το Netflix έχει stand up. Στην αναζήτηση, κατεβαίνεις κάτω στις έτοιμες επιλογές και επιλέγεις το stand up. Δείτε οπωσδήποτε Αλί Γουονγκ, έχει δύο σόου, γυναίκα αφεντικό και μωρό κόμπρα. Θα περάσετε πολύ ευχάριστα
 
Top