Σε όποιους αρέσουν τα animated films και τα Χριστούγεννα, προτείνω ένα διαμαντάκι, που αν και έχω παύσει προ πολλού να υποστηρίζω τον θεσμό των Όσκαρ, πέρυσι θα έπρεπε να το είχε κερδίσει στην κατηγορία του.
Klaus. (Netflix)
Χθες το είδα εντελώς τυχαία! Δεν είχα καν ενημερωθεί περί οσκαρς κ.λπ.
(Δεν θα βάλω καρδούλες όμως, για να μετριάσω τον ενθουσιασμό μου...)
Θα το ξανά δω μέσα στις γιορτές.
Directed by Simon Curtis. With Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Julia Ormond. Colin Clark, an employee of Sir Laurence Olivier, documents the tense interaction between Olivier and Marilyn Monroe during the production of Ο πρίγκιπας και η χορεύτρια (1957).
www.imdb.com
συγκινητική και όμορφη ιστορία,δείχνει την ανθρώπινη πλευρά της Μέριλιν και ενός νεαρού που έζησε το όνειρο
την προτείνω ανεπιφύλαχτα
μου έμεινε χαρακτηριστικά η σκηνή του
τόσο ρομαντικά ρεαλιστική... είχα καιρό να συγκινηθώ έτσι με ταινία.
Directed by Gareth Evans. With Iko Uwais, Ananda George, Ray Sahetapy, Donny Alamsyah. A S.W.A.T. team becomes trapped in a tenement run by a ruthless mobster and his army of killers and thugs.
www.imdb.com
το πιο συνηθισμένο σχόλιό που διάβαζα για την συγκεκριμένη ταινία ήταν " Διάβαζα παντού ότι πρόκειται για την καλύτερη ταινία δράσης της δεκαετίας,μόλις την είδα κατάλαβα το γιατί"
πίστευα ότι υπερέβαλαν αλλά μόλις την είδα έκανα αντιγραφή-επικόλληση το σχόλιο.
Αμείωτο ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος,με δράση,βια και ωμό ρεαλισμό,η ταινία πραγματεύεται θέματα όπως καθήκον,αλληλεγγύη,οικογένεια,εγωισμό και εκδίκηση .
Προτείνω το "The thing" (1982). Ίσως η αγαπημένη μου ταινία αυτού του είδους. Οι λεπτομέρειες είναι όλα τα λεφτά. Θα συγκρατηθώ και δε θα κάνω σπόιλερ.
Θα προτείνω μια ''κλασική'' περιπέτεια, που την θεωρώ απίστευτη ταινία.
'Leon' και με πολυ ωραίο, σάουντρακ. ( Sting: Shape of my heart )
Πιστεύω, ταινία που δύσκολα την βαριέται κάποιος.
Το τελευταίο διάστημα όλο και δυσκολεύομαι να βρω μια καλή ταινία οπότε είδα μια καλή και την προτείνω.
Η ταινία είναι του 2015 και την πέτυχα τυχαία στην tv ωστόσο την έψαξα στο ίντερνετ για την δω με την ησυχία μου.
Έχω ακριβώς το ίδιο παράπονο! Νόμιζα ότι μεγαλώνω και παραξενεύω, όμως βλέποντας παλιές ταινίες κατάλαβα ότι απλά χάλασαν οι ταινίες που βγαίνουν. Σαν να στέρεψαν. Δεν λέω ότι ακόμη δεν βγαίνουν καλές ταινίες, σπιγουρα όμως τις βρίσκω πολύ πιο σπάνια.
Για το θέμα των ταινιών, το διάστημα της καραντίνας που έβαλα να δω Νέτφλιξ, όσο αφορά νέες παραγωγές που είχε, δεν έβρισκα ταινίες που να μου αρέσουν.
@Πεταλούδα αυτό με τις ταινίες του Νέτφλιξ και ειδικά όσες είναι δικής του παραγωγής το έχω παρατηρήσει κι εγώ.. Άνευρες, χλιαρές copy paste αξιόλογων ταινιών. Τώρα αντιλαμβάνομαι γιατί τα τελευταία χρόνια έχω βρεί καταφύγιο στις σειρές..
@Πεταλούδα Αυτό είχα πεί και εγώ... ο λόγος που κρατάω ακόμη το νετφλίξ είναι επειδή έχει κάποια ντοκιμαντέρ και ίσως κάποιες σειρές... αλλά πολλά βράδια έψαχνα να βρώ κάτι να δώ και δεν έβρισκα τπτ. Έχει πολύ υλικό αλλά πολύ χαζό υλικό..
Νομίζω ότι στο θέμα των ταινιών έχει μεγαλύτερη ποικιλία και εύρος στο Cinobo. Κάποιος πρέπει να είχε αναφέρει πάλι την πλατφόρμα, νομίζω η @Πεταλούδα. Αν δηλαδή σας αρέσει και ο ανεξάρτητος παγκόσμιος κινηματογράφος, από Αμερική, Ευρώπη μέχρι την Ασία, από κάμποσες κλασικές μέχρι ντοκιμαντέρ. Βέβαια το γεγονός ότι είναι σχετικά καινούργια η πλατφόρμα σημαίνει πως με τον καιρό προστίθενται πράγματα και δεν έχει εδραιωθεί όπως το Netflix με τις σειρές (του).
Farinelli: Directed by Gérard Corbiau. With Stefano Dionisi, Enrico Lo Verso, Elsa Zylberstein, Caroline Cellier. The story of castrato opera singer Carlo Broschi, who enthralled 18th century European audiences under his stage name Farinelli.
Marquise: Directed by Véra Belmont. With Sophie Marceau, Bernard Giraudeau, Lambert Wilson, Patrick Timsit. The rise and fall of a beauteous actress. She rises from an impoverished background to become a favorite of the Sun King, Louis XIV.
Europa Europa: Directed by Agnieszka Holland. With Marco Hofschneider, André Wilms, Ashley Wanninger, Klaus Abramowsky. A boy in Nazi Germany, trying to conceal that he is Jewish, joins the Hitler Youth.
Η εκδίκησις του Δράκουλα: Directed by Terence Fisher. With Peter Cushing, Martita Hunt, Yvonne Monlaur, Freda Jackson. Vampire hunter Van Helsing returns to Transylvania to destroy handsome bloodsucker Baron Meinster, who has designs on beautiful young schoolteacher Marianne.
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι το Netflix έχει stand up. Στην αναζήτηση, κατεβαίνεις κάτω στις έτοιμες επιλογές και επιλέγεις το stand up. Δείτε οπωσδήποτε Αλί Γουονγκ, έχει δύο σόου, γυναίκα αφεντικό και μωρό κόμπρα. Θα περάσετε πολύ ευχάριστα