Προτείνετε βιβλία όπως το "Καταραμένη Ομάδα" του Ντέιβιντ Πις (David Peace)

Γεια σας μολις χθες παρέλαβα το βιβλίο καταραμένη ομαδα συν οτι εχω δει και την ταινια..το εχω μολις κατι ωρες ειμαι στην σελίδα 55 ειδη και ειναι απτα καλύτερα βιβλία που εχω διαβασει ποτε...πραγματικα δεν το βαριέσαι ποτε αυτο το βιβλίο...οποτε σας παρακαλώ Βοήθεια αν εχετε να μου προτείνετε παρόμοια βιβλία με το καταραμένη ομαδα...

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Γεια σου, @ΑπολοδοροςΝικ! Αν θες, πες μας κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που θα σε ενδιέφερε να έχουν τα βιβλία, γιατί κάποιος (όπως εγώ) που δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο βιβλίο που αναφέρεις, δεν μπορεί να προτείνει κάτι.

:)
 
Last edited:
Εγω θα σου προτεινα και το Fever Pitch (Ο Πυρετος της Μπαλας), του Nick Hornby. Δεν ξερω ομως, αν κυκλοφορει ακομα.
 
Δεν μαφηνει να στειλω..λεει ειναι πολυ μεγαλη..

Δεν ξερω πως να το περιγράψω... ενα στοιχείο ας πουμε ειναι ότι εχει πολλες βρισιες..
 
Το Fever Pitch θα στο πρότεινα κι εγώ, αλλά στο αγγλικό πρωτότυπο. Ετσι κι αλλιώς η ελληνική έκδοση είναι από χρόνια εξαντλημένη και για τη μετάφραση δεν είχα ακούσει καλά σχόλια.

Είναι πλούσια η βιβλιογραφία, λίγες όμως οι ελληνικές μεταφράσεις. Ωραίο είναι και το βιβλίο "Τα Δοκάρια του Καστελ ντι Σανγκρο", αλλα πρέπει να είναι κι αυτό εξαντλημένο.
 
Θα ηθελα βιβλια με θεμα το ποδοσφαιρο με στορυ καταβαση αν γινεται οπως το καταραμενη ομαδα η το football factory ιδιου στυλ οποιος μπορει να μου προτεινει..
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
@Ρομποτκοπ, καλωσόρισες! Μπορείς να διαβάσεις το παρόν νήμα για προτάσεις με βιβλία σχετικά με το ποδόσφαιρο.
 
Top