Πρόβλημα κατά την εγγραφή;

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Υπάρχει η υποψία πως επίδοξα μέλη δυσκολεύονται κατά την εγγραφή κι αυτό τους αφήνει έξω από το φόρουμ. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί.

Θα παρακαλούσα τα μέλη εδώ να μπουν στον κόπο και να δοκιμάσουν να κάνουν μια ή και περισσότερες πλασματικές εγγραφές αλλά κάθε φορά από διαφορετικό πλοηγό ή σύστημα (κινητό, τάμπλετ, πισί).

Οι εγγραφές αυτές θα διαγραφούν, οπότε για να τις διακρίνουμε, πως γίναν γι’αυτόν τον λόγο, παρακαλώ, χρησιμοποιείστε σαν όνομα το παρωνύμι σας και μπροστά την λέξη ΤΕΣΤ (έτσι, με κεφαλαία). Οπότε π.χ. δικές μου δοκιμαστικές εγγραφές θα έχουν το όνομα
ΤΕΣΤ Φαροφύλακας 1
ΤΕΣΤ Φαροφύλακας 2
Κτλ.

Αν θέλετε βάλτε και κάποιον φίλο να εγγραφεί από το δικό του σύστημα, με όποιο παρωνύμι που όμως να ξεκινά με ΤΕΣΤ ώστε να διαγραφτεί. (Εκτός αν θέλει να κρατήσει την εγγραφή του ο άνθρωπος, οπότε δίχως ΤΕΣΤ, σε αυτήν την περίπτωση).

Είτε πάνε καλά τα πράγματα είτε όχι, στείλτε μου ένα μήνυμα (π.μ. ή ημέιλ στο farofylakas@gmail.com) με τις εξής πληροφορίες:

Σύστημα: π.χ. κινητό ή τάμπλετ ή λάπτοπ ή PC
Λειτουργικό: π.χ. Android 5.1 ή Windows 10 κτλ.
Πλοηγός: π.χ. Firefox 10.1.0 (η ακριβής έκδοση φαίνεται συνήθως στην Βοήθεια > Περί ... ή κάπως έτσι)
Παρωνύμι: ΤΕΣΤ .......
Αποτέλεσμα εγγραφής: ΕΠΙΤΥΧΗΣ / ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ

Σε περίπτωση που η εγγραφή είναι ανεπιτυχής, βγάλτε, εάν είναι δυνατόν, μια οθονιά (screenshot) με το πρόβλημα και στείλτε το μου στο farofylakas@gmail.com καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνετε σχετική και σημαντική.
Ευχαριστώ. :)
 
Top