Πρόβλημα κατά την εγγραφή;

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Υπάρχει η υποψία πως επίδοξα μέλη δυσκολεύονται κατά την εγγραφή κι αυτό τους αφήνει έξω από το φόρουμ. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί.

Κάνω δοκιμές και ήδη βλέπω κάτι: κατά την εγγραφή όταν βγάλει ένα μήνυμα σφάλματος (π.χ. στο παρωνύμι) αυτό μένει εκεί, ακόμα κι αν το διορθώσω. Πράγμα που είναι αποθαρυντικό για το μέλος.

Θέλετε να ελέγξετε; Για την ώρα μην προχωρήσετε σε νέα εγγραφή. Απλά βάλτε λάθος πράγματα εδώ κι εκεί (π.χ. παρωνύμι με 2 χαρακτήρες ή με λατινικά γράμματα, ημέιλ που δεν έχει σωστή μορφή) και αφότου το διορθώσετε, δείτε και αναφέρετε, αν θέλετε, εδώ εάν το μήνυμα σφάλματος φεύγει ή μένει.

Μαζί αναφέρετε:
Σύστημα: π.χ. κινητό ή τάμπλετ ή λάπτοπ ή PC
Λειτουργικό: π.χ. Android 5.1 ή Windows 10 κτλ.
Πλοηγός: π.χ. Firefox 10.1.0 (η ακριβής έκδοση φαίνεται συνήθως στην Βοήθεια > Περί ... ή κάπως έτσι)


ευχαριστώ τον Καλικάντζαρο που πρώτος παρατήρησε πως δεν υπήρξαν νέες εγγραφές τις τελευταίες μέρες, και έδειξε το ενδιαφέρον να ρωτήσει μήπως κάτι πάει στραβά. Καθώς και όποιος βοηθήσει εδώ πέρα. :)
 
Κ

καλημέρα

Guest
μάλλον τα έκανα όλα σωστά και με έγραψε... μήπως μπορείς να με διαγράψεις? :μουάχαχα:
 

Καστάλια

Κοινωνός
Χαίρομαι που επιτέλους θα επιχειρηθεί να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που έχει σταθεί εμπόδιο σε πολλούς οι οποίοι μετά από αρκετές πρωτοβουλίες της Λέσχης δοκίμασαν να γραφτούν και παιδεύτηκαν άδικα μέχρι να βρουν άκρη.

Σε μένα το μήνυμα λάθους εξαφανίστηκε μετά τη διόρθωση.
PC, Windows 7, 55.0.2883.87

Επίσης, αυτό το δοκιμαστικό που προτείνεις είναι πολύ καλό, αλλά μάλλον προβλέπεται να σου δημιουργήσει αρκετή δουλειά να σβήνεις ψεύτικα δοκιμαστικά προφίλ.
 
Last edited:

Ειφφελ

Κοινωνός
Φαροφύλακα έχω προσπαθήσει να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν μου το εμφανίζει στα απεσταλμένα. Αν δεν το βλέπεις πες μου να στείλω εδώ
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Είδα τα μηνύματα σου αλλά τώρα δεν μπορώ να δω το YouTube. Για να αποθηκεύονται αυτά που στέλνεις στα εξερχόμενα υπάρχει σχετική ρύθμιση που θα πρέπει να βρεις και να κάνεις.
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Ειφφελ, δοκίμασε να βάλεις π.χ. λατινικό παρωνύμι, και μόλις δεις το κόκκινο μήνυμα σφάλματος απευθείας να διορθώσεις το παρωνύμι σε ελληνικό και να δεις εάν το κόκκινο μήνυμα φεύγει (ΔΙΧΩΣ δηλ. να ολοκληρώσεις την εγγραφή)

καπως ετσι
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Ξαναναφέρθηκαν προβλήματα κατά την εγγραφή. Το κακό είναι πως όποιος αναφέρει πρόβλημα απλά λέει "είχα πρόβλημα" δίχως να μας πει από τί σύστημα μπαίνει και ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα. Ή μια οθονιά ώστε να κρίνω από πού παίρνει το μήνυμα (από τον πλοηγό; από τον εξυπηρετητή; από το λογισμικό του φόρουμ; )

Τώρα έβαλα με κόκκινα γράμματα το εξής κείμενο στην σελίδα εγγραφής:
Έχουν αναφερθεί προβλήματα κατά την εγγραφή.
Εάν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ, χρησιμοποίησε είτε την σχετική φόρμα επικοινωνίας, είτε στείλε μας ένα ημέιλ στο farofylakas@outlook.com, αναφέροντας τί συνέβη. Θα βοηθούσε εάν μας έλεγες και από τί σύστημα μπαίνεις (κινητό, σταθερός υπολογιστής ή λάπτοπ; ) ή όποια άλλη πληροφορία για το σύστημά σου.
Και πάνω από όλα, εάν γίνεται, ένα στιγμιότυπο της οθόνης (screenshot) .
Ευχαριστώ :)


Και ελπίζω σε περισσότερη ανάδραση.
 
Top