Πρόβλημα με τις διαφημίσεις

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Staff member
Υπάρχει ένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις. Αυτές είναι που πληρώνουν την φιλοξενία της λέσχης. (Μια μικρή εκστρατεία για δωρεές που κάναμε, είναι αυτή που θα πληρώσει την αγορά του νέου λογισμικού. Δίχως τις εργασίες, τις οποίες θα αναλάβω εγώ, ώστε η μετάβαση, η οποία κανονικά μπορεί να κοστίσει κάμποσα κατοστάρικα, να βγει πιο φθηνά).

Βλέπω να δουλεύει μόνο μία σε ένα άρθρο.

Θα προσπαθήσω τώρα να κάνω εργασίες ώστε να επανέλθουν. Ενημερώνετέ με με την όποια πρόοδο ή έλλειψη μεταβολής, μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να ξέρω τί γίνεται, ασχέτως τί μπορεί να βλέπω εγώ.

Ευχαριστώ :)
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Staff member
Όποιος βλέπει κάποια διαφήμιση, ας μου το πει, καθώς και σε ποια σελίδα την βλέπει (ας δώσει url και αν γίνεται και οθονιά).

:)
 

Τσίου

Active member
Φαροφύλακα, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις.

Σ'αυτές δεν χρειάζεται url είναι από εδώ

ΕδώΑπό την ροή δραστηριοτήτων


Να μη το γεμίσω άλλο, όπως είπα τις βλέπω κανονικά*

Edit: *και παντού.
 
Last edited:
Εμενα προσωπικα με ενοχλουν οι διαφημισεις. Μπορουν να περιοριστουν? :ουχ:

(Επισης, Φαρε, σου εχω στειλει ενα μηνυμα)
 
Last edited:

Φιλιπ

Δαγεροτύπης
και γω τις βλεπω σε ολες τις σελιδες.πιστευω πως όλοι θα προτιμουν να μην βλεπουν διαφημισεις,αλλα αν κανει καλό στην λειτουργια του site (οικονομικα εννοώ) τότε why not? ετσι κι αλλιως παντου τις βλεπουμε,και στο ιντερνετ και στην tv και στον δρομο που περπαταμε.παντου.
θα το συνηθισουμε και 'δω
 

Δομάζ

Member
Και, αν δεν κάνω λάθος, όσο περισσότερο τις πατάμε τόσο το καλύτερο για τη Λέσχη.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Staff member
Εντάξει. Χαίρομαι. :)

Ίσως μπορούμε να βγάλουμε καμία που ενοχλεί πολύ, όμως οι διαφημίσεις διασφαλίζουν την βιωσιμότητα του ιστοτόπου. Ο ιστότοπος κοστίζει. Κάποιος πρέπει να πληρώνει. Διαχρονικά έχω πληρώσει αρκετά, ειδικά στην αρχή, αλλά από όταν έβαλα, πριν χρόνια, τις διαφημίσεις, κατάφερα τουλάχιστον η λέσχη να συντηρείται από μόνη της.

Και ναι, βοηθάει πολύ αν κάνετε καμιά φορά από κανα κλικ πάνω σε κάποια διαφήμιση. Στην ουσία, τα κλικ που κάνει ο κόσμος είναι αυτά που κάνουν να πιάνει τόπο η διαφήμιση.

:ναι:
 

Βάγγυ

Active member
Και σε μένα εμφανίζονται παντού διαφημίσεις. Προσωπικά, δε με ενοχλούν καθόλου γιατί είναι από πράγματα που ψάχνω ούτως ή άλλως και μου εμφανίζονται άλλωστε παντού, βιβλία και ταξιδιωτικές εκδρομές. :ρ
 
Και σε μενα φαίνονται κανονικά. Και δεν ηξερα οτι βοηθάνε τα κλικ. Στο εξης θα κανω μερικα κλικ όποτε μπαίνω.
 
Σε μένα πάλι δεν φαίνονται γιατί έχω βάλει το AdBlock για την Λέσχη όμως θα το βγάλω. Προτιμώ να βλέπω διαφημίσεις πάρα να χάσω την Λέσχη (παρατραβηγμένο αλλά ως γνωστόν πάντα όλα τα φτάνω στα άκρα).
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Staff member
Υπάρχει δυνατότητα στο adblock να μην κόβει διαφημίσεις για συγκεκριμένους ιστότοπους. Δηλ. το έχεις κανονικά εγκατεστημένο, και όταν είσαι σε κάποιον ιστότοπο κάνεις κλικ πάνω του και του λες "κούλαρε γι'αυτό το σάιτ"
 
Top