Πόσα πράγματα στη ζωή ξεκινούν με ένα "γεια"!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Την καλησπέρα μου και τον σεβασμό μου σε όλους και σε κάθε ένα μέλος αυτού του φόρουμ ξεχωριστά.

Ένας καλός συνάδελφος μου πρότεινε την παρέα σας, αλλά μου διαφεύγει το παρωνύμιο του, για να του απευθύνω τους ιδιαίτερους χαιρετισμούς μου.

Είχε μάλιστα την καλοσύνη να με καλέσει στην αυριανή κοπή της πίτας, αφού αυτές τις μέρες βρίσκομαι στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Καλησπέρα Διαμαντή.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
καλωσόρισες και καλώς να σε δούμε αύριο κι από κοντά, αν το θελήσεις :)

Πήρα το θάρρος και προσκάλεσα τον Άγγελο στην αυριανή κοπή της πίτας μας. Είναι ένας πολύ καλός και αγαπητός συνάδελφος από την Αθήνα, που μας επισκέπτεται αυτό το διάστημα για δουλειά της εταιρείας στην οποία και οι δύο εργαζόμαστε.
Αυτό που ο Άγγελος από σεμνότητα σας έκρυψε, είναι ότι είναι ένας νέος και πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, με ήδη 2 βιβλία στο βιογραφικό του.
Για το λόγο αυτό πρωτίστως, θεώρησα ότι η παρέα μας θα ήταν ένας ιδανικός τρόπος για έναν φιλοξενούμενο της πόλης μας, να περάσει το Σαββατόβραδο του.

Ευελπιστώ, αύριο να μπορέσει να έρθει στην εκδήλωση μας και να τον γνωρίσουμε και να μας γνωρίσει καλύτερα.

Καλώς ήρθες Άγγελε! Χαρά μας να σε γνωρίσουμε αύριο και απο κοντά :)

Καλώς όρισες στη Λέσχη :))

Αφού είσαι Αθηναίος, ελπίζω να σε δούμε και από κοντά, εμείς οι νότιοι, σε κάποια συνάντηση.

καλως ήρθες, πόσους προτείνω και εγω να έρθουν στην παρεα μας αλλά δεν..:λυγμ:μονο να ηξεραν τι καλα που περναμε

Καλώς ήρθες στη Λέσχη, Άγγελε!

Το Πρόβλημα Σπινόζα, που διαβάζεις τώρα, είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου βιβλία του Γιάλομ! Καλή ανάγνωση! :μπράβο:

Καλώς ήρθες κι από μένα Άγγελε Κ.
(έψαξα την “Αναφορά στον Γκρέκο” κι έπεσα σ' άλλον συγγραφέα).

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.