Εχω μερικως κατηγοριοποιησει καποια πολυ αγαπημενα κλασσικα βιβλια-και τα υπολοιπα,οπως τυχει...
Εχω δυο ραφια με τα κορυφαια μου στη μινι βιβλιοθηκουλα του δωματιου μου..
Ενα αλλο ραφι το εχω αφιερωσει αποκλειστικα σε βιβλια αφιερωμενα στον Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ το οποιο αδημονω να δω να αυξανεται κ να πληθυνεται.
Το απο πανω ραφι περιλαμβανει συναφη βιβλια ,βιογραφιες -κ καποια σημαντικα ιστορικα μυθιστορηματα η μαρτυριες(Αναμεσα τους κι οι Ευμενιδες που μου βρηκε ο ΣΑΝΤΣΟ).
Εχω επισης αφιερωσει ενα ραφι σε βιβλια παιδικα και σε γραμματικες που σημερα τα αξιοποιω κ στη δουλεια μου-πχ μυθολογιες.(Το υπολοιπο υλικο της δουλειας κ η γραφικη υλη βρισκονται σε ενα ντουλαπακι.
Σε ενα αλλο ραφι κρατω την εφηβικων αποχρωσεων λογοτεχνια(ΖΩΡΖ ΣΑΡΡΗ-ΑΛΚΗ ΖΕΗ,ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ.
Σε ενα ντουλαπακι εχω βαλει
μια στηλη ολα απο τον Ξενοπουλο,μια αλλη στηλη με οσα εχω απο τον ΤΖΑΚ ΛΟΝΤΟΝ,στην τριτη οσα εχω απο το ΜΕΝΕΛΑΟ ΛΟΝΤΕΜΗ.Προτιμω ομως εκει να καταχωνιασω βιβλια λεγομενης γυναικειας λογοτεχνιας κ αυτα να κοσμησουν τα ραφια μου.
Υπαρχει ακομη κ ενα μοναχα ξεχωριστο ραφακι ποιησης,αλλα δεν εχω ολα τα βιβλια ποιησης που εχω αγορασει εγω -υπαρχουν κ παλαιοτερα βιβλια απο τους γονεις μου κλπ.
Δυστυχως πανω απο τα βιβλια που εχω τοποθετησει στη σειρα εχω βαλει "ξαπλωμενα"αλλα βιβλια,"σκορπια" κ παει λεγοντας.
Θελω να ταξινομησω πολυ καλυτερα τα βιβλια μου.Αυτη η εικονα δε με ικανοποιει καθολου.Δεν ανταποκρινεται σε μια...συνειδητη βιβλιοφαγο!
Οποτε ισως επανελθω με...αναθεωρημενη τη βιβλιοθηκη μου.