Από κάτω είναι η κούτες!
Τελειόφοιτη βιβλιοθηκονόμος εδώ. Την καλύτερη δουλειά κάνεις με το Διαχωρισμό ελληνικού και ξένου (για λογοτεχνία μόνο) και ταξιθέτηση κατά επώνυμο συγγραφέα.Πριν δυο τρεις μήνες άλλαξα την σειρά των βιβλίων μου και τώρα πια η λογοτεχνία συνεχίζει μεν να είναι χωρισμένη σε ελληνική και ξένη, αλλά από εκεί και πέρα είναι βαλμένα κατά επώνυμο συγγραφέα, όπως και στις βιβλιοθήκες.
Δεν είναι ψέματα. Αλλά δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ ποτέ κατά χρώμα. Είναι πολύ mainstream κατάσταση στο εξωτερικό.Μα αγαπητή βιβλιοθηκονόμε, εγκρίνεις ακριβώς επειδή τα έχω κατά την... βιβλιοθηκονομία!))
Α, σοβαρά; Ε τότε, όχι.δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ ποτέ κατά χρώμα. Είναι πολύ mainstream κατάσταση στο εξωτερικό.
Με κερδίζει η μυρωδιά των εφημερίδων. ?Α, σοβαρά; Ε τότε, όχι.
Μήπως να τα βάζαμε κατά μυρωδιά;![]()
Πάντα η κλασική απάντηση, "Αυτά είναι μόνο όσα διαβάζω αυτή τη βδομάδα, τα υπόλοιπα τα έχω στο γραφείο μου".Και φαντάζομαι όταν έχεις επισκέπτες ακούς πάντα τη κλασσική ερώτηση : " Τα έχεις διαβάσει όλα;".))

To StoryGraph Είναι απλό, ευκολο και μου αρεσουν πολύ τα στατιστικά που βγάζει. Το goodreads εχω σταματήσει να το χρησιμοποιω εδω και χρόνια.Θυμήθηκα ότι και η @Λήδα είχε αναφέρει ένα άλλο site.
Το StoryGraph το τελευταίο 3μηνο το ανακάλυψα. Έχει εξαιρετικό περιβάλλον είναι εύκολο και προσφέρει πολλές δυνατότητες. Άσε που βρίσκει και τους τίτλους,... αυτό που το πας.To StoryGraph Είναι απλό, εύκολο και μου αρέσουν πολύ τα στατιστικά που βγάζει. Το goodreads εχω σταματήσει να το χρησιμοποιω εδω και χρόνια.
Στα μεταφρασμένα μπορεί βέβαια να μη βρει κάποιο βιβλίο γιατί είναι ακόμα BETA έκδοση. Το μόνο που με χαλάει είναι τα ράφια. Δεν μπορείς να βάλεις δικό σου ράφι. Εγώ για παράδειγμα έχω ξεχωριστό ράφι με τα audiobooks (και αυτά που έχω ακούσει και αυτά που θέλω να ακούσω).