Ράδιο Φάρος '80s

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ήταν όταν πρωτογευόμουν τον κόσμο σε όλο του το μεγαλείο. Κι ήταν μια δεκαετία αρκετά έντονη, με τις δισκομπάλες και τα χτυπητά χρώματα.

Ποτέ δεν έχασα την αγάπη μου για την μουσική εκείνης της δεκαετίας. Και βλέποντας πλέον, επιτέλους, την νοσταλγική διάθεση για την δεκαετία του '80, ας μου επιτραπεί η κατάχρηση για ξέχωρο νήμα.

Bad Boys Blue - You're A Woman
Άλμπουμ: Hot Girls, Bad Boys (1985)

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Τι ωραίο νήμα :γιούπι: (έτσι μου έρχεται να τα βάλω όλα μαζί)
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Ένα τελευταίο για καληνύχτα:

Dead Or Alive - You Spin Me Round (Like A Record)

Υπέροχο νημα! Και βεβαια αυτή η δεκαετία της αξιζει να έχει το δικό της ξεχωριστό νήμα... μου ξυπνάει και εμένα μια όμορφη νοσταλγικη διάθεση...ειναι όλα τόσο υπέροχα "κιτς", ντυσιμο, στυλ, μαλλιά (καλά αυτή η χαίτη αποθεωση είναι :) ), η όλη αισθητική...
Και επειδη δεκαετία '80 χωρις Duran Duran δε γινεται, ιδού...

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Το Wild Boys (1984) των Duran Duran είχε ένα πανέμορφο βιδεοκλίπ, αισθητικής Mad Max. Δεν χορταίναν να το κοιτάζουν τα μάτια μας:

Ήταν μια από τις εξαιρέσεις διότι εκείνον τον καιρό τα βιντεοκλιπ ήταν γενικότερα πολύ φτωχά, πέρα από κιτς. Πανέμορφα τραγούδια είχαν πραγματικά πολύ φτωχά βιντεοκλίπ ενώ σήμερα το πιο πεταμένο τραγούδι έχει ένα σουπερτέλειο βιντεοκλιπ να το συνοδεύει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα από ωραίο τραγούδι με φτωχό βίντεοκλιπ το You're in the Army Now (1981) απο Bolland & Bolland, εξού και εύκολα τους κάλυψε στο καπάκι η διασκευή από Status Quo (κι εξού στα Αγγλικά χρησιμοποιούμε την λέξη cover για διασκευή).

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Πέρα τα από όμορφα τραγούδια η Σαντέ είχε μια αισθησιακή ομορφιά. <3

Το Down Under είναι ακόμη πολύ αγαπημένο μου. Μου αρέσει όλη η ξέφρενη χαρά και το χιούμορ. Οι Men at Work είχαν άλλο ένα καλούτσικο, το Who Can it Be Now.

Πως και δεν έπαιξε Μιχαλάκης ακόμα;
Ο Μαικλ Τζακσον έφτιαχνε πολύ καλά βιντεοκλιπ. Ηταν απο τους πρώτους νομίζω που έδινε μεγάλο βάρος στα βιντεοκλιπ. Ηταν μεγάλης διαρκειας, συνηθως επαιζε μερικά λεπτα πριν καν μπει το τραγουδι και ήταν σαν να βλέπεις μικρες ταινιες.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ας κοπανηθούμε μπας και φύγουν κάτι παραπανίσια της καραντίνας.. :ρ

Θα ΄θελα :))))

MC Hammer - You Can't Touch This

Salt-N-Pepa - Push It

--------------------------------------------------------------------------------
(άλλαξα ένα τραγούδι, γιατί περνούσε κατά πολύ την δεκαετία του ΄80)