Ράδιο Φάρος '80s

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πράγματι, @Χρυσόστομος, ο Μιχαήλ έδινε μεγάλη βαρύτητα στα βίντεο κλιπ, και έφτιαξε ιστορικά βίντεο κλιπ. Είχε βέβαια, πέρα από την καλλιτεχνική ευαισθησία και την εμμονική τελειομανία, όλο το ανάστημα για να τα καταφέρει. Για το "θρίλερ" είχε τον Τζωρτζ Λούκας στην σκηνοθεσία. Τι να λέμε.

Πολλές τραγουδάρες άλλων με φτωχά βίντεο κλιπ ήταν περιπτώσεις one-hit-wonder. Οι άνθρωποι έρχονταν από το πουθενά, στο πουθενά χάνονταν κι ούτε κι οι ίδιοι καλά-καλά καταλάβαιναν τί στην ευχή τους έτυχε.

Όπως και να 'χει, Teardrops από Womack & Womack.

 
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις κομματαρες που βάλατε όλοι, να διατυπώσω το εξής ερώτημα:
ΤΙ ΕΠΑΙΞΕΣ ΡΕ @Τσίου ΝΑ ΠΆΡΕΙ Η ΟΡΓΉ ΝΑ ΠΆΡΕΙ????
 
ΤΙ ΕΠΑΙΞΕΣ ΡΕ @Τσίου ΝΑ ΠΆΡΕΙ Η ΟΡΓΉ ΝΑ ΠΆΡΕΙ????
Την ίδια έκπληξη μοιραζόμαστε, μιας και δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοιες αντιδράσεις (ακούς και ψαγμενιές εσύ, νιώθω ότι ανέβηκα λεβελ :ωραίος:, έστω και προσωρινά)
 
(ακούς και ψαγμενιές εσύ, νιώθω ότι ανέβηκα λεβελ :ωραίος:, έστω και προσωρινά)
Θα πεταχτώ, δεν αντέχω. Επίπεδο (οποιοδήποτε) έχουν οι κοινοί άνθρωποι. Εσύ απ' την άλλη, πετάς μια ατάκα και ψαχνόμαστε να δούμε από που μας ήρθε και τι μας βρήκε τους έρμους και ανυποψίαστους... Σαν να σε βλέπω, στην απέναντι μεριά του δρόμου ή στον επάνω όροφο - ό, τι προτιμά ο καθένας - με τα χέρια στη μέση και απίστευτο εκνευρισμό στο πόδι (το καλό), να μας λες «Τι θα γίνει; Θα σας περιμένω πολλή ώρα ακόμα;» Εννοείται με βλέμμα και γκριμάτσα μικρού παιδιού. :))))
 
Αμαααν... Και το είδα το κακό όνειρο, τηγάνιζα κουτσομουρες.

Να σου πω, λευκή σελίδα μου, επειδη βλεπεις η καημενη δεν το 'χω.

Μένεις Αθήνα; Θες να σε κεράσω ποτάρα, χυμό, καφέ whatever στο κλουβί που όλο λέω στον Ξ. ότι θα περάσω κι όλο δεν πηγαίνω, και το Σάββατο που θα τον ξαναδώ πάλι θα του πω "ήθελα να περασω από το κλουβί..." (γιατί τέτοια είμαι) ώσπου μια μέρα δεν θ' αντέξει και θα μου πει, μην έρχεσαι τόσο συχνά, στο τέλος δεν θα σου χρεώνουν τίποτα; Ε; Δεν ξέρω πως αλλιώς να απαντήσω, καταλαβαινεις; ΔεΝεεε. Από το να κάνω τον ψόφιο κοριό καλύτερα να κερνάω :αγκαλιά:
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Στο Somebody's Watching Me προσέξτε πως τα φωνητικά στο ρεφρέν τα κάνει ο Μιχαήλ Τζάκσον. Το It's Raining Men είναι χαρακτηριστική περίπτωση τραγουδάρας με άθλιο βίδεοκλιπ και το Take on Me από τις εξαιρέσεις τραγουδάρας με εξαίρετο βίδεοκλιπ.

Από εμένα:
Corey Hart στο Sunglasses at Night από το άλμπουμ First Offense (1983)
:αγαπώ:
 
@Φαροφύλακας ειμαστε της ίδιας εποχής και υπάρχει σύνδεση...:) Εντω μεταξυ δεν ξερω αν το ξερεις αλλα με εξαιρεση την γυναικα σχεδον όσοι παίζουν σε αυτο το κλιπάκι (οι τυποι με το φορτηγάκι που τον μαζευουν, οι μπατσοι, ο αλλος στην ράμπα) ήταν όλοι μέλη του συγκροτηματος. Ενα συγκροτημα 7-8 ατόμων και όλοι είχαν ένα ρολάκι.
 
Top