Ράδιο Φάρος '80s

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Από τα τραγούδια με νόημα. Είχε καί τέτοια η δεκαετία του '80. Για μένα συγκλονιστική η φωτογραφία από το λιντσάρισμα του McDaniels.

Άλλο αντίστοιχο τραγούδι και το We're on a Road to Nowhere από Talking Heads, 1985

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Θυμάμαι ακόμη την στιγμή που το έπαιξε η τηλεόραση, κι έμεινα μαγεμένος. Με φώναζε η μάνα μου από μέσα κι εγώ περίμενα να βγάλει τα γράμματα να δω τί ακούω.

Και πολύ ωραίο βίντεο κλιπ.

The Stranglers - Golden Brown

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Χαρακτηριστικό one hit wonder. Το είχα σε μικρό δισκάκι, δώρο με κάποια συλλογή διπλό βινύλιο.

Το είχα σε μικρό δισκάκι,
Εγω το είχα σε κασετα σε μια συλλογη με επιτυχιες της εποχής. Το ακουγα συνηθως σε ενα γουοκμαν που είχα. Θυμαμαι είχε σπάσει το κουμπι που γυριζε την κασετα απο την αρχή και γυρνουσα την κασέτα με στυλό για να το ξαναακουσω. Οπως και με αλλα τραγουδια που μου αρεσαν πολύ. Η γυριζα την κασετα απο την αλλη πλευρα και την ετρεχα προς το τέλος (το αλλο κουμπι δουλευε). Πω πω χρονια και εκεινα όλοκληρος αγώνας να ακουσουμε ένα τραγούδι. :)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Το ακόλουθο δεν μας έρχεται από την δεκαετία του '80. Ανήκει σε ένα σύγχρονο μουσικό κύμα που φτιάχνει μουσικές που θα μπορούσαν να έρχονται από το '80. Νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο σε αυτό το νήμα.

Shadows by ANMEOM

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δεν ξέρω αν έχετε υπόψιν κι αυτό το τραγούδι και βιντεοκλίπ του 2015, ουσιαστικά φόρο τιμής στην δεκαετία του '80:

David Hasselhoff - True Survivor

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ωραία διασκευή κάνανε. Το αυθεντικό από Simon και Garfunkel, βέβαια. :πάνω: