Ράδιο Φάρος

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πολύ καλό βίδεοκλουπ! :πάνω:

Κι ένα τραγουδάκι που ίσως δεν πολυεκτιμηθεί εδώ πέρα :ρ
شيرين - مشاعر
:αγαπώ:

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Φάρε για να μην ξεφύγουμε από τον αραβικό πολιτισμό. (η "βάση" της σύνθεσης για το «είσαι η ζωή μου» της παπαγιαννοπούλου)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Να πω την αμαρτία μου, @Αντίβαρο, παρότι θεωρητικά έχει ενδιαφέρον να ερμηνεύει ο δημιουργός, εμένα δεν με αγγίζει η ερμηνεία του Θάνου Μικρούτσικου στα τραγούδια του. Παρότι γεμάτη αυθεντικό πάθος, η φωνή του δεν μου αρέσει. Δηλ. κάθε φορά που τον ακούω σκέφτομαι: αχά, γι'αυτό διαλέγουμε λοιπόν να τραγουδάνε... τραγουδιστές. :ρ

Βέβαια, το γούστο είναι υποκειμενικό και βέβαια, σε πολύ κόσμο αρέσει ο Μικρούτσικος που τραγουδάει Μικρούτσικο.

Mulatu Astatke: "Tezeta"

Αυτο πια δεν ειναι προγούλι, σακος προπονησης μποξ εχει καταντησει (απο κείνους τους μικρούς, κόκκινους και κρεμαστούς)

Γενικά πιστεύω... τείνω να δίνω λάθος συμπεράσματα στον κόσμο γύρω μου. Αλλά το να μου έχει στα προτεινόμενα το παρακάτω τραγούδι το YouTube, εγώ τι πρέπει να υποθέσω; Ότι με έχουν κόψει για κρυφοτσιφτετελού; Νταξ' δεν χαρακτηρίζομαι για τη μουσική παιδεία μου, αλλά αυτό παραπάει.

Γενικά πιστεύω... τείνω να δίνω λάθος συμπεράσματα στον κόσμο γύρω μου
Τα ίδια και χειρότερα. Μου έχουν δωρίσει βιβλιο που τις μισές λέξεις από τον τίτλο δεν τις καταλάβαινα. Τι να έλεγα στην δόλια; εγώ δεεν... ΔεΝεεε... Μη βλέπεις το έξω που είναι για Ρόδον, το μέσα είναι για Πρεμιέρα Κλαμπ στο Μπουρνάζι;

Φαροφύλακα, για σένα

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων

Ο μπαμπάς μου στην αιώρα
η μαμά μου στην δουλειά
ο αδερφός μου δεν με θέλει
τι θα κάνω τώώώώώρα!

Σπέσιαλ αυγόφεταααααα
έχεις όλα τα υλικάάάάά, έχεις όλα τα υλικάάάάάάάάάάάάάάά που μ' αρέέέέέσουουουουν!
Γαλατάκι και αυγάάά,
κομματάκια μπέικοοοον
πιπεράκι μια σταλιάάά
και μαγιονέέέζααααα στα κρυφάάάάάά!

Ναι θα το κολλήσω και σ' εσάς τώρα! :ρ