Ράδιο Φάρος

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Blaine L. Reininger, Tuxedomoon - Volo vivace

Απ' ολοκληρη δισκάρα, παιξαν ενα! Ενα! Το πρωτο.
Κι επρεπε, από τη μια να ανεχομαι τη διπλανη που μυριζε ένα βαρυ ενοχλητικο αρωμα και με επιανε πονοκεφαλος κάθε όποτε εφερνε βολτα τη μακρια, ξανθια της με τρεσα κομη κι από την άλλη να συγκρατουμαι μην αγκαλιασω τον μπροστινο μου, για τον ακριβως αντιθετο λόγο. Και δεν φτανει που το άρωμά της ηταν τρισαθλιο, φορουσε και κακης ποιοτητας παπουτσια και μύριζα κι αυτά στο τελος. Ηθελα να την πεταξω απο το θεωρείο.
Κι αυτοι, παιξανε μονο ενα κομμάτι από τον εξαισιο αυτό δισκο. Ένα κομματι σε 2+ ωρες!!!

@Έλλη Μ γλυκιά μου, ταυτίζομαι τόσο. Τέτοια μικρά πράγματα αλά τόσο σημαντικά για μένα, μπορούν να μου χαλάσουν την εμπειρία απίστευτα εύκολα. Και ναι το εξωτερικό περίβλημα δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα το τι κρύβεις στην ψυχούλα σου αλλα αν έχεις τρέσα δεν θα έπρεπε να ακούς Tindersticks. Γνώμη μου (απόλυτη και αφοριστική).

Α τι ωραια που παιζετε Tindersticks δηλαδή τι ωραία.
@Στιλλ ιλλ κι εμενα που η γνωμη μου κυμαινεται συχνα απο το απολυτο στο αφοριστικο, ειδικά όταν με πιανουν τα διαόλια μου, περισσότερο με διελυσε το βαρυ άρωμα. δηλαδή Dettol και πάλι Dettol
Βρέχει...
Αυτό είναι από το πρώτο τους αλμπουΝ, όμως αυτή η προγενέστερη εκτελεση, ως asphalt ribbons & tindersticks εχει και ακορντεόν.
Κι ως γνωστον, αν δεν παινεψεις το όργανό σου, θα πεσει στο μικρό σου δαχτυλάκι και θα στο σπάσει.
Eχω και τριτη αλλά είναι χαλια :ουχ:

Last edited:
Το ηξερα αλλα αυτη ειναι η εκτελεση που σε κανει να λες step into this room and dance for me. :σαςευχαριστώ:

Βασικα, δεν νομιζω οτι ειναι των animals. Και μου λεει ότι η Simone το πρωτοτραγουδησε.:χμ:

Last edited: