από τα αποσπάσματα ενός εφηβικού (non-brain) ημερολογίου: Novak - Rapunzel
Χρυσόστομος 11 Ιούλ 2020 #123 Μια υπέροχη δημιουργία των μελών του θεραπευτικού προγραμματος του ΚΕΘΕΑ Αριαδνη. Μπραβο παιδιά! Καλή δυναμη και καλή συνέχεια στον αγώνα σας!
Μια υπέροχη δημιουργία των μελών του θεραπευτικού προγραμματος του ΚΕΘΕΑ Αριαδνη. Μπραβο παιδιά! Καλή δυναμη και καλή συνέχεια στον αγώνα σας!
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 12 Ιούλ 2020 #124 Mandinga · Rubén González
Αζαθοθ 12 Ιούλ 2020 #125 από τα αποσπάσματα ενός ημερολογίου παραφράσεων (διασκευών): The Bas Lexter Ensample - La Vida de los Uruguayo
από τα αποσπάσματα ενός ημερολογίου παραφράσεων (διασκευών): The Bas Lexter Ensample - La Vida de los Uruguayo
Αζαθοθ 15 Ιούλ 2020 #129 από τα αποσπάσματα ενός αντισυμβατικού (non-mainstream) ημερολογίου: Kristof (ft. Adonis ParaPam Stamopoulos) - Rêve Last edited: 15 Ιούλ 2020
από τα αποσπάσματα ενός αντισυμβατικού (non-mainstream) ημερολογίου: Kristof (ft. Adonis ParaPam Stamopoulos) - Rêve
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 17 Ιούλ 2020 #131 Sophie Hunger - Le vent nous portera
Αζαθοθ 18 Ιούλ 2020 #133 από τα αποσπάσματα ενός εξαιρετικά -κάτω των 50 προβολών- αντισυμβατικού (non-mainstream) ημερολογίου: Monrows - It Hurts
από τα αποσπάσματα ενός εξαιρετικά -κάτω των 50 προβολών- αντισυμβατικού (non-mainstream) ημερολογίου: Monrows - It Hurts
Τσίου 18 Ιούλ 2020 #134 Τα εισιτήρια τα κρατάμε. Κορώνας θέλοντος και Χαρδαλιά επιτρέποντος, ραντεβού του χρόνου. Κάποιος να αλυσοδεσει τον Γιάννη, μη μας ξαναφύγει. (Γιάννη μου το μαντήλι σου!)
Τα εισιτήρια τα κρατάμε. Κορώνας θέλοντος και Χαρδαλιά επιτρέποντος, ραντεβού του χρόνου. Κάποιος να αλυσοδεσει τον Γιάννη, μη μας ξαναφύγει. (Γιάννη μου το μαντήλι σου!)
Αννετούσκα 19 Ιούλ 2020 #135 Έμπνευση κάπως από @Φαροφύλακας παραπάνω, να παραθέσω κι εγώ ένα τούρκικο psychedelic rock κομμάτι που μου αρέσει
Έμπνευση κάπως από @Φαροφύλακας παραπάνω, να παραθέσω κι εγώ ένα τούρκικο psychedelic rock κομμάτι που μου αρέσει
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 20 Ιούλ 2020 #136 Μετά το τούρκικο psychedelic είναι ότι πρέπει ένα tango. Otros Aires- Sin Rumbo
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 25 Ιούλ 2020 #137 Φτιάχνοντας την μουσική μέρα Υπόγεια Ρεύματα - Μικρές χαμένες μέρες
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 25 Ιούλ 2020 #138 Sydney Bechet: Si tu vois ma mère