Ράδιο Φάρος

Και η απάντηση στην απορία του μοναδικού στίχου της άνωθεν ανάρτησης.

Χείλια Λουλούδια - Δεν έχω κανέναν

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ωραίο.

Εντωμεταξύ, το γκιφάκι που έβαλες το έφτιαξα εγώ. Πήρα ένα άλλο που είχε για καφεδάκι και το έκανα φραπεδάκι, πίξελ πίξελ. Νομίζω πως το ποτήρι μπορεί να γίνει καλύτερο, αλλά καμία όρεξη να το πιάσω πια. :ρ

(Θεούλης ο Μπόουνς, αλλά αν ακούσω μαζεμένα 5 κομμάτια του με ρίχνει, και μετά θα πρέπει να το γυρίσω σε σιν μπόι—ω ναι—ή σε ντιριντάχτα)

Μια χαρά φαίνεται τι είναι, καλά κάνεις και δεν σκοτιζεσαι. Επίσης την Νατάσα την ακούγαμε πολύ στο σπίτι, και στη διαπασών :ματιά:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ένας τύπος πήρε σάμπλινγκ το Take Five, πέρασε από πάνω το σαξόφωνο και το μετέτρεψε σε... Golden Brown.

Γι' αυτό μου αρέσει η εποχή μας. Ό,τι πιο κοντινό στο πώς θα έπαιζε ο Dave Brubeck το Golden Brown των Strangers. :αγαπώ:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Οι Pomplamoose κάνουνε κυρίως διασκευές, εδώ και χρόνια. Μου αρέσει ο τρόπος τους. Εδώ στο Logical Song των SuperTramp. Με μασκες, ενώ θα μπορούσαν να μην φοράνε για το βίντεο. Το βάζω σχετικά με την συζήτηση με τις μάσκες. Πανδημία έχουμε, ας μην γκρινιάζουμε για τα απλά μέτρα. Οι παππούδες μας στον Β΄ Παγκόσμιο την βγάζανε πολύ πιο δύσκολα και γκρινιάζανε πολύ λιγότερο.

Last edited: