ακατάσχετης λειτουργίας σήμερα,
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 5 Φεβ 2012 #262 δεν έχει ξαναγίνει!
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 5 Φεβ 2012 #265 (βγαίνει και επιστρέφει ....
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 6 Φεβ 2012 #269 αιθέρια έλαια και
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 6 Φεβ 2012 #271 ) Βίργκω: Σου έχω εδώ
Ν Νεραϊδόπιασμα 7 Φεβ 2012 #272 δηλητήριο αλμπίνου βόα (ναι, το ξέρω ότι οι βόες δεν σκοτώνουν με δηλητήριο...αλλά...μήπως τίποτε από τα παραπάνω είναι λογικό;;;γιατί να διαφοροποιηθώ δηλαδη;;)
δηλητήριο αλμπίνου βόα (ναι, το ξέρω ότι οι βόες δεν σκοτώνουν με δηλητήριο...αλλά...μήπως τίποτε από τα παραπάνω είναι λογικό;;;γιατί να διαφοροποιηθώ δηλαδη;;)
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 22 Σεπ 2012 #276 πράγματι... επίτρεψέ μου να το κόψω όσο χρειάζεται..
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 30 Σεπ 2012 #280 (πολυξένη, πρέπει να βάλεις μπροστά το όνομα, ποιος το λέει.. )