Σας χαιρετώ!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Γεια σας!
Ονομάζομαι Κων/νος και αν και ντρέπομαι που το λέω δεν γνώριζα το συγκεκριμένο φόρουμ. Μου αρέσει η συγγραφή και η ανάγνωση ιστοριών μυστηρίου, τρόμου και επικής φαντασίας!
Διατηρώ μια σελίδα στο διαδίκτυο την οποία προσπαθώ να "γεμίζω" στον ελεύθερό μου χρόνο.
Χάρηκα για την γνωριμία!

Last edited by a moderator:

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Καλως τον! :))))

Χαζευα στη σελιδα σου!

Υπαρχουν καποια νηματα που πρεπει να γραψεις την αποψη σου!
Θα τα βρεις μονος σου σιγα σιγα!

Καλως ορισες Βελόρεν. Εριξα και μια ματια στην σελιδα σου. Αν και το ειδος που ασχολεισαι δεν ανηκει στις προτιμησεις μου, συγχαρητήρια πάντως για την δουλεια σου.

Καλως τον! :))))

Χαζευα στη σελιδα σου!

Υπαρχουν καποια νηματα που πρεπει να γραψεις την αποψη σου!
Θα τα βρεις μονος σου σιγα σιγα!
Καλώς σε βρήκα! Θα γίνει κι αυτό σιγά σιγά. Ακόμη είμαι στη φάση της εξερεύνησης του φόρουμ!

Καλως ορισες Βελόρεν. Εριξα και μια ματια στην σελιδα σου. Αν και το ειδος που ασχολεισαι δεν ανηκει στις προτιμησεις μου, συγχαρητήρια πάντως για την δουλεια σου.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Χρυσόστομε! Χαίρομαι που σου άρεσε η σελίδα μου! Προσπαθώ πάντοτε για το καλύτερο! Τώρα να τα καταφέρνω... θα το δείξει ο χρόνος!

Last edited by a moderator:
Καλώς ήρθες κι από μένα, Βελόρεν. Ούτε εγώ είμαι τρομερή φαν του συγκεκριμένου είδους αλλά χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να ασχολούνται τόσο συστηματικά με κάτι που τους αρέσει:))) Είμαι σίγουρη πως στη λέσχη θα βρείς πολλά ενδιαφέροντα θέματα!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.