[Σειρά] Supernatural

Μα, όσοι την βρίσκουν σαχλή, ας μην την βλέπουν, στο κάτω-κάτω της γραφής -.- Γιατί να δεις 7 σεζόν μιας σειράς που δεν σου αρέσει; Τράβα δες κάτι άλλο. Τι κάθεσαι και την βλέπεις; Αυτοτιμωρείσαι; :P

Αλίκη: Ναι, το μανάρι μου ^^ Άντε, πότε θα ψοφήσει ο Σαμ να έχουμε το κουκλί μόνο για την πάρτη μας; ;)

Μια και σας αρέσει το Κουκλί τόσο και δεν το χορταίνετε, να σας δώσω και μια πληροφορία. Ο Ντίν έπαιξε και σε μια ταινία τρόμου που δεν είχε περάσει και στο ντούκου..! Μιλάμε για το 'House of Wax'. Από την ταινία αυτή παρέλασαν, μάλιστα, και αρκετοί άλλοι που... κάτι θα σας θυμίσουν. Σίγουρα, πάντως, θα καμαρώσετε το Κουκλί :φρύδια:
:ευχαριστώ:

Θυμάμαι την πάρις χίλτον! Γενικά ήταν καλή ταινιούλα!

Έτσι και αλλιώς το Supernatural αξίζει για τις γυναίκες του όχι τους άνδρες! σε κάθε επεισόδιο έχει και μια ομορφούλα (ως γνωστόν το πολύ κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπας)

Λίστα

Την λατρεύω την σειρά! Είμαι γενικά οπαδός των "supernatural" σειρών και ταινιών!
Αλλά αυτή είναι απλά καταπληκτική!:γιούπι:

Η λατρεία μου για τις σειρές ξεκίνησε το 2011 στην κυριολεξία από το μηδέν όπου περνούσα μια περίεργη φάση στη ζωή μου...

Αρχικά με καθήλωσε η παγκοσμίου φήμης σειρά Lost όπου έγινε το τηλεοπτικό ξεπαρθένιασμα όπως καταλαβαίνετε
το κενό μετά το τέλος της πρώτης σου σειράς είναι μεγάλο και δύσκολα μπορεί να στο γεμίσει, Το Lost θα είναι πάντα ξεχωριστό
για μένα, αλλα μετά το τέλος του έπρεπε να βρω κάτι να το αντικαταστήσω..

Κι εδώ μπαίνει στην ζωή μου το Supernatural,ένα ζεστό καλοκαιρινό βραδυ αϋπνίας μιλώντας στο Skype με μια παρέα περνάει
η κουβέντα στις σειρές και ξαφνου ακούω μια φωνή να λέει "Πρέπει να δεις supernatural η σειρά είναι φοβερή δεν θα το μετανιώσεις..."
Μέσα σε λίγες μέρες είδα τις 4 πρώτες season αλλα κόβω ταχύτητα για τις δυο που είχαν απομείνει για να με βγάλει μέχρι τον οκτώβρη
όπου θα ξεκινήσει η έβδομη.

Μπορεί να μην είναι η πιο άρτια σειρά που φτιάχτηκε ποτε,αλλα για μένα για μένα θα είναι πάντα η μεγαλύτερη τηλεοπτική μου αγάπη. :))))

Και οι τρελα με τις σειρές μόλις είχε ξεκινήσει: Game of Thrones :προσκυνώ: Breaking Bad, Dexter, brιson break,The Walking Dead, True Blood, The Vampire Diaries, Teen Wolf, Suits, Justified, Sherlock, Spartacus, Fringe, True Dedective, Homeland, Falling Skies, American Horror Story, Leverge, Vikings House of cards,The Originals, Arrow, Grimm, The blacklist, Da Vinci Damons, Revolution, Under The Dome,
και τελειωμό δεν έχει...

Και ναι ρε 7 οκτώβρη 2014 κάνει πρεμιέρα η δέκατη season και τελειωμό δεν έχει!! :γιούπι:

Last edited:
Για μένα η σειρά έχασε κάπως το ενδιαφέρων της από την στιγμή που έπαψαν να ασχολούνται με φαντάσματα,τέρατα,urban legends και άρχισαν τα saga (αν μπορεί να τα πει κάποιος έτσι)με τα λεβιάθαν και μόλις τελείωσε αυτό άρχισαν με των πόλεμο των αγγέλων με τους δαίμονες. Και στα δυο saga όλα τα επεισόδια είναι ίδια μεταξύ τους,ειδικά αυτά με τους αγγέλους και τους δαίμονες.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Αυτή η σειρά τρώει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου το τελευταίο διάστημα. Δεν λέω ότι είναι τέλεια, δεν είναι. Αλλά είναι τέλεια για μένα. Φτιαγμένη λες πάνω στο γούστο μου. Βρίσκομαι στα μισά της έβδομης σεζόν και δεν έχω να γκρινιάξω για τίποτα. Αντίθετα, επεισόδιο το επεισόδιο, το ενδιαφέρον μου μεγαλώνει. Απολαμβάνω το γεγονός ότι οι συντελεστές έχουν επιστρατεύσει πλάσματα από τις μυθολογίες των λαών, τις θρησκείες, τους αστικούς θρύλους και την ποπ κουλτούρα. Η μουσική είναι καταπληκτική και οι πρωταγωνιστές πανέμορφοι. Αγαπημένοι χαρακτήρες μου (έως τώρα) οι Κας, Κράουλι, Ντην. Ευχαριστώ τη Μεταλλαγμένη που επέμεινε για καιρό ώστε να την ξεκινήσω. :)))) :)))

Εδώ κι εγώ την έβλεπα τα βράδια στο Star, τι να λέμε τώρα...

Πολύ πρωτότυπη και με χιούμορ, αν και με χάλασαν αρκετά οι "νεκραναστάσεις"!!!

Είδα το πρώτο επεισόδιο τον Αύγουστο του 2008 στο Σταρ κι από τότε, κόλλησα κι εγώ! Συμφωνώ ότι δεν είναι τέλεια, ούτε το απόλυτο 10άρι μου (όπως πχ το Breaking Bad και ο House) αλλά είναι η σειρά με την οποία είμαι περισσότερο δεμένη και αγαπώ περισσότερο.
Μ' αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το επίκεντρο της είναι η οικογένεια κι όχι κάποιο ανόητο ειδύλλιο ή ερωτικό τρίγωνο και δεν συμμαζεύεται. Επίσης, είναι τίγκα στην αυτοαναφορικότητα και τις αναφορές στην ποπ κουλτούρα και έχω πολύ κόλλημα με αυτά όχι μόνο στις σειρές αλλά και στις ταινίες και τα βιβλία. Μ' αρέσει να βλέπω ότι έχει γίνει πολύ δουλειά και έχει δοθεί προσοχή στην λεπτομέρεια σε κάποιο έργο.
Σε όσους λένε ότι θα έπρεπε να σταματήσει στην 5η σεζον, θα πω ότι κι εμενα αυτές είναι οι πιο λατρεμένες μου αλλά από την άλλη αν δεν συνεχιζόταν τόσες σεζον δεν θα είχαμε δει τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα ούτε θα εξελίσσονταν σε τέτοιο βαθμό οι κεντρικοί χαρακτήρες. Το Σουπερ είναι η μακροβιότερη σειρά φαντασίας (μόλις τελειωσε η 12η και πάμε για 13η!!!!) και είναι λογικό να μην είναι τόσο καλές όλες οι σεζον ή τόσο πετυχημένα όλα τα επί μέρους επεισόδια. Πάντως είχε ένα συγκλονιστικό φινάλε η 12η σεζον και έδωσε μια μικρή γεύση για το κεντρικο θέμα της επόμενης, που μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι από τα πιο ενδιαφέροντα όλης της σειράς!

Ευχαριστώ τη Μεταλλαγμένη που επέμεινε για καιρό ώστε να την ξεκινήσω. :)))) :)))
Αφού κόντεψαν να ασπρίσουν (κι άλλο) τα μαλλάκια μου, την ξεκίνησες επιτέλους!

Θα ευχαριστήσω όμως επίσης την Μεταλλαγμένη, γιατί χάρη στη δική της ιδέα να πάμε σ'ένα event που διοργανώθηκε για τη συγκεκριμένη σειρά πριν 2 χρόνια σε μπαράκι στα Εξάρχεια, κέρδισα εγώ ένα μεγάλο και διασκεδαστικό δώρο!!!

Κορίτσι αιώνια πίστωση από μένα!!! :γιούπι:

Δεν κέρδισες χάρη σε μένα αλλά χάρη στην μεγάλη τύχη σου (για να το θέσω κομψά :)))) ) και στην τεράστια ατυχία της προηγούμενης παρέας που έφυγε νωρίς και άφησε έκθετα τα κουπόνια της!

Για μένα η σειρά έχασε κάπως το ενδιαφέρων της από την στιγμή που έπαψαν να ασχολούνται με φαντάσματα,τέρατα,urban legends και άρχισαν τα saga (αν μπορεί να τα πει κάποιος έτσι)με τα λεβιάθαν και μόλις τελείωσε αυτό άρχισαν με των πόλεμο των αγγέλων με τους δαίμονες. Και στα δυο saga όλα τα επεισόδια είναι ίδια μεταξύ τους,ειδικά αυτά με τους αγγέλους και τους δαίμονες.
Όντως, προτιμούσα πιο πολύ τα monster of the week επεισόδια παρά τις σαπουνοπερικές πλοκές, αλλά και πάλι η σειρά είναι τέλεια. Νομίζω ότι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το ότι σε αντίθεση με άλλες σειρές, αντίστοιχης θεματολογίας, είναι το ότι όχι μόνο τα δύο αδέρφια περιπλανιούνται αλλά και το ότι δεν είναι ιδιαίτερα μορφωμένοι και έχουν διαρκώς προβλήματα με τον νόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά κάπου διάβασα ότι η σειρά επηρεάστηκε από τον John Constantine, τον εργατικής τάξης μάγο της DC Comics και είμαι βέβαιη ότι κάποτε ο Mischa Collins είχε πει ότι είχε βασίσει το στυλ του Κάστιελ στο στυλ του Constantine. Κάποτε είχα τέτοια λατρεία στην σειρά ώστε αγόρασα το ημερολόγιο του Τζον Γουίντσεστερ αλλά και δύο βιβλίο με περιπέτειες των αδερφών Γουίντσεστερ.:)))