Η λατρεία μου για τις σειρές ξεκίνησε το 2011 στην κυριολεξία από το μηδέν όπου περνούσα μια περίεργη φάση στη ζωή μου...
Αρχικά με καθήλωσε η παγκοσμίου φήμης σειρά Lost όπου έγινε το τηλεοπτικό ξεπαρθένιασμα όπως καταλαβαίνετε
το κενό μετά το τέλος της πρώτης σου σειράς είναι μεγάλο και δύσκολα μπορεί να στο γεμίσει, Το Lost θα είναι πάντα ξεχωριστό
για μένα, αλλα μετά το τέλος του έπρεπε να βρω κάτι να το αντικαταστήσω..
Κι εδώ μπαίνει στην ζωή μου το Supernatural,ένα ζεστό καλοκαιρινό βραδυ αϋπνίας μιλώντας στο Skype με μια παρέα περνάει
η κουβέντα στις σειρές και ξαφνου ακούω μια φωνή να λέει "Πρέπει να δεις supernatural η σειρά είναι φοβερή δεν θα το μετανιώσεις..."
Μέσα σε λίγες μέρες είδα τις 4 πρώτες season αλλα κόβω ταχύτητα για τις δυο που είχαν απομείνει για να με βγάλει μέχρι τον οκτώβρη
όπου θα ξεκινήσει η έβδομη.
Μπορεί να μην είναι η πιο άρτια σειρά που φτιάχτηκε ποτε,αλλα για μένα για μένα θα είναι πάντα η μεγαλύτερη τηλεοπτική μου αγάπη.
Και οι τρελα με τις σειρές μόλις είχε ξεκινήσει: Game of Thrones

Breaking Bad, Dexter, brιson break,The Walking Dead, True Blood, The Vampire Diaries, Teen Wolf, Suits, Justified, Sherlock, Spartacus, Fringe, True Dedective, Homeland, Falling Skies, American Horror Story, Leverge, Vikings House of cards,The Originals, Arrow, Grimm, The blacklist, Da Vinci Damons, Revolution, Under The Dome,
και τελειωμό δεν έχει...
Και ναι ρε 7 οκτώβρη 2014 κάνει πρεμιέρα η δέκατη season και τελειωμό δεν έχει!!