Στίβεν Κινγκ (Stephen King) : "Ο Μαύρος Πύργος"

Εννοείται ότι το πρώτο "σπρώξιμο" ήταν από την Ίζι.. Τα είχα για χρόνια υποψήφια προς αγορά, και η παρουσίαση με έπεισε...

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Μπα, δεν είναι και τόσο καλή η παρουσίαση. Πρέπει να τα ξαναδιαβάσω και να την ξαναφτιάξω. Αλλά ευχαριστώ που το λες Ινσμούθιε :)

Εκανα μια τεραστια βλακεια μολις πριν απο λιγο. Εψαχνα κριτικες για τον Μαυρο Πυργο στο διαδυκτιο, λες και δεν μου εφτανε η δικη μου γνωμη, κι επεσα σε ενα ιστολογιο αφιερωμενο στον Μαυρο Πυργο. Τι το΄θελα!!! Ο τυπος που εγραψε την κριτικη σε μια μονο προταση στην πρωτη παραγραφο μου πεταξε στα μουτρα ενα τιτανοτεραστιο σποιλερ σχετικα με το τελος της ιστοριας. Μου εχει μεινει μονο το τελευταιο βιβλιο για να ολοκληρωσω τη σειρα κι εχω σπαστει αφανταστα με τη βλακεια μου. Ξανα κριτικες γιοκ! :κατάρα!::νατώρα:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Αμάν ρε γαμώτο γιατί δεν σέβονται τους άλλους ορισμένοι; :οργή: Τι ακριβώς έμαθες Ιαβέρη;

Αχ @Ιαβέρη σε νιώθω. :λυγμ: Χθες σπόιλεριαστηκα (μάλλον- το έβγαλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα) για το τελευταίο βιβλίο της σειράς που διαβάζω. Τι τα θέλουμε και τα ψάχνουμε;;; :τσκτσκ:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
κι εγώ τώρα κοιτούσα το τρέιλερ κάποιας ταινίας κι ανάμεσα στις διάφορες σκηνές βάζει από εκείνες τις ατάκες στο μαύρο φόντο, πράγματα που γράφτηκαν για την ταινία, και γράφει για ανατροπή στο τέλος.

Μα καλά, τόσο γκάο είναι οι άνθρωποι; ο σκηνοθέτης πασχίζει συνήθως τόσο πολύ να το κρύψει αυτό, γιατι να με υποψιάσεις έτσι αβασάνιστα; :γρμβ:

Αμάν ρε γαμώτο γιατί δεν σέβονται τους άλλους ορισμένοι; :οργή: Τι ακριβώς έμαθες Ιαβέρη;
Οτι ο Τζεικ κι ο Εντυ στο τελος πεθαινουν. :κλαψ: Εαν ισχυει κατι τετοιο θα παω να πνιξω τον Στιβεν Κινγκ με γυμνα χερια, καθως ο Τζεικ κι ο Εντυ ειναι οι αγαπημενοι μου ηρωες απο τη σειρα.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Εεε... υπάρχουν και χειρότερα σπόιλερ για το τέλος του Πύργου. Πάντως ο τύπος είναι απαράδεκτος!!!

Στο τσακ ειμαι να πατήσω την πλοκη σου Ιαβερη και να αυτοσποιλεριαστώ, πριν καν ξεκινησω την σειρά. Πάντα, με αυτα τα κουμπάκι με πιάνει αυτή η παρόρμηση!

Mην ξεχασεις την οψη του πατερα σου και πατησεις το κουμπι!!! Οταν ξεκινησεις τον Πυργο θα καταλαβεις...:)))

Πωπω, μου εξάπτεις την περιεργεια τώρα και εχω βάλει σκοπο να τηρήσω το σχεδιαγραμμα της Ιζις στον "Οδηγο για Νέους Αναγνωστες" πριν το ξεκινησω :νατώρα:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Μην πατήσεις την πλοκή! Αναφέρεται σε θανάτους χαρακτήρων. (Καλά Ιαβέρη, για ένα διάστημα όταν το είχα τελειώσει μιλούσα με τη διάλεκτο του Ρόλαντ :χαχα: )

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Το τρέιλερ της πρώτης ταινίας μόλις βγήκε:

[video=youtube;GjwfqXTebIY]https://www.youtube.com/watch?v=GjwfqXTebIY[/video]

Προσωπικά δεν μου αρέσει. Έχουν πάρει τη βασική ιδέα του DT και έχουν φτιάξει κάτι καινούριο που απέχει απ' την ιστορία και που μοιάζει περισσότερο με τυπική χολιγουντιανή περιπέτεια παρά μ' αυτόν τον ονειρικό/επικό κόσμο που έχτισε ο Κινγκ στις φαντασίες μας. Ας ελπίσουμε να τους βγει καλό. (Πολύ καλή η επιλογή του Μακόναχι για Man in Black).

Ίζι, κι εγώ έχω απογοητευτεί λιγάκι από το τρέιλερ της ταινίας. Φαίνεται το έχουν κάνει σαν νεανικό φενταζι, στιλ Πέρσι Τζάκσον, προφανώς για να τραβήξουν τα πιτσιρίκια στα σινεμά. Καλός ο ΜακΚόναχι, είναι ιδανικός γι'αυτον τον ρόλο.

Είδε κανείς την ταινία τελικά; Πήγα εχθές στο σινεμά να τη δω, όμως η τελευταία προβολή ήταν την προηγούμενη ημέρα-_-