Στίβεν Κινγκ (Stephen King)

@Ασάρα Είχα διαβάσει μια σύνοψη του βιβλίου και βλέπω ότι αρκετά είναι ίδια, οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά αν θα προχωρήσω με το συγκεκριμένο. Για την ώρα έχω ξεκινήσει το Νεκροταφείο Ζώων... καταθλιψάρα.
 
Γειά σας, νέος στο group και ενώ συνήθως διαβάζω τις κριτικές σας είπα να ζητήσω την βοήθειά σας.
Προτιμώ τα βιβλία μυστηρίου - θρίλερ - ψυχολογικά και ένας απ τους αγαπημένους μου είναι ο Φιτζεκ καθώς έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του που έχουν μεταφραστεί.
Θέλω να ξεκινήσω το διάβασμα του King καθώς με όσα έχω διαβάσει εδώ ομολογώ ότι έχω ενθουσιαστεί. Υπάρχουν πολλά βιβλία του και δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσω από κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο, αν έχουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους κάποια βιβλία και πρέπει να ξεκινήσω από κάπου συγκεκριμένα.
Περιμένω τις συμβουλές σας λοιπόν.
 
Καλησπέρα

Πριν από λίγο καιρό και ένα άλλο μέλος είχε θέσει παρόμοιο ερώτημα.
Από την ανάρτηση του και μετά ίσως σε βοηθήσουν κάποιες σκόρπιες απόψεις.
 
Απο Stephen King έχω διαβάσει μόνο τη σειρά Μαύρος Πύργος και αυτή μέχρι Τους Λύκους της Καλά... Τη συνέχεια της σειράς όχι ακόμα... Μου άρεσαν πάντως, ειδικά το πρώτο "Ο τελευταίος πιστολέρο" και "Ο μάγος και η γυάλινη σφαίρα"
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Το Κοράκι το διάβασε κανείς ;
Αρκετά χρόνια πριν το έχω διαβάσει. Αν σου αρέσουν δυστοπικές ιστορίες για το τέλος του κόσμου (α λα στίβεν κινγκ εδώ), στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
 
Καταλήγω σιγά-σιγά ότι ο Κινγκ δε μου ταιριάζει.
Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής μου άρεσαν 2 άντε 3.
Πιο πολύ μου αρέσουν οι ταινίες/σειρές που βγαίνουν παρά τα βιβλία, με εξαίρεση το Κοράκι, που η ταινία δε μου άρεσε καθόλου
και δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω το βιβλίο γιατί η πλοκή είναι σχεδόν η ίδια. Τώρα αν είναι λιγότερο ή περισσότερο δε με απασχολεί ιδιαίτερα, γιατί δε βρήκα κάτι που να με ελκύει σε αυτήν.
 
Το πάω από εδώ το πάω από εκεί, στο τέλος θα το αγοράσω.

Όλο το αναβάλλω γιατί είναι πολλές σελίδες (όσες οι δύο τόμοι από το Θύελλα από Ατσάλι), αλλά βλέπω ότι με ενδιαφέρει και όταν λέω, δεν θα το πάρω, ξαναγυρνάει η σκέψη μου σε αυτό.

Διαφορετικό μυθιστόρημα από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, δεν διεξάγεται στον μεσαίωνα (όπως η πλειοψηφία όσων διαβάζω) αλλά στη σύγχρονη εποχή, και ο ιός είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Το Κοράκι θα αγοραστεί σύντομα.
 
Top