Συνανάγνωση: "Ζωή, οδηγίες χρήσεως" Ζωρζ Περέκ (Georges Perec)

Πως σας φάνηκε το βιβλίο;

• Τέλειο

Votes: 3 42,9%
  • Πολύ καλό

Votes: 4 57,1%
  • Μέτριο

Votes: 0 0,0%
  • Έτσι κι έτσι

• Δεν μου άρεσε

• Total voters
    7
  • Poll closed .
Όπως φαίνεται οι περισσότεροι έχουμε το βιβλίο, οπότε αύριο θα γίνει η έναρξη της συνανάγνωσης. @Το χω σου λέω στείλε προσωπικό μήνυμα σε εμένα ή στην @Πεταλούδα για να δούμε πως θα το οργανώσουμε μέχρι να έχεις το βιβλίο στα χέρια σου. Όποιος άλλος δεν έχει το βιβλίο και το περιμένει ας στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Τι να μας περιμένει; Ή καρδιές θα κάψουμε ή καμιά φλάντζα, θα δείξει. :χαχα:

Τι ωραία τα χριστουγεννιάτικα μπιρμπιλόνια στην φωτογραφία σου! :αγαπώ:

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Εμένα θα αργήσει λίγο ακόμα, γιατί έκανα γκαφα.:τρέχω::χαχα:
Αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει θέμα.
Θα σας "πιάσω" στο δεύτερο κύμα σχολιασμού:αγαπώ:

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους,

Εγώ τελικά παρέλαβα το βιβλίο μου και έχω ξεκινήσει την ανάγνωση :)
Ελπίζω να μην παραβαίνει τους κανονισμούς, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις πιο κάτω εικόνες που βρήκα στο διαδίκτυο και είναι ένα σχεδιάγραμμα της πολυκατοικίας και των κεφαλαίων του βιβλίου.
Σκέφτηκα να μην περιμένω το Σαββατοκύριακο γιατί είναι σαν χάρτης του βιβλίου που βοηθά πολύ στην ανάγνωση.

403
402

Παιδιά, τι διαβάζουμε;;; Ήρεμα ρωτάω.
Αχαχαχα
Για αυτό το είχα παρατήσει (δεν έφταιγε τόσο το βιβλίο όσο η περιόδος που αποφάσισα να το διαβάσω).

ΥΓ: Μπορεί να μπω και εγώ σφήνα στην συναναγνωση αν αποφασίσω να ξεμουχλιάσω.

Εγώ παιδιά ήρθα απροετοίμαστη, δεν είχα ιδέα τι με περίμενε, Περέκ άκουγα αλλά δεν ρώταγα; Είχα διαβάσει πολλά καλά αλλά δεν ήξερα κανέναν που το είχε διαβάσει (τυχαίο;) και πραγματικά αναρωτιέμαι σαν την Αννετούσκα ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ και ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ;;;; Νωρίς ακόμα προφανώς...πάντως αυτό με το χάρτη βοηθητικό, ευχαριστώ! :)

Εγώ παιδιά ήρθα απροετοίμαστη, δεν είχα ιδέα τι με περίμενε, Περέκ άκουγα αλλά δεν ρώταγα; Είχα διαβάσει πολλά καλά αλλά δεν ήξερα κανέναν που το είχε διαβάσει (τυχαίο;) και πραγματικά αναρωτιέμαι σαν την Αννετούσκα ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ και ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ;;;; Νωρίς ακόμα προφανώς...πάντως αυτό με το χάρτη βοηθητικό, ευχαριστώ! :)
Έχω μια υποψία πως όοοοταν το τελειωσεις οι ερωτήσεις σου θα είναι οι ίδιες :))))

Ελπίζω να μην παραβαίνει τους κανονισμούς, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις πιο κάτω εικόνες που βρήκα στο διαδίκτυο και είναι ένα σχεδιάγραμμα της πολυκατοικίας και των κεφαλαίων του βιβλίου.
Σκέφτηκα να μην περιμένω το Σαββατοκύριακο γιατί είναι σαν χάρτης του βιβλίου που βοηθά πολύ στην ανάγνωση.

Αν ψάχνετε σχεδιάγραμμα της πολυκατοικίας...
Σελίδα 541 έχει σχεδιάγραμμα στα ελληνικά. Επίσης στο παράρτημα έχει χρονολογικό πίνακα και άλλα

Έχασα από το βιβλίο :σαςευχαριστώ: .
Ορίστε το διόρθωσα.