Συνανάγνωση: "Μέλμοθ ο περιπλανώμενος" του Chalres R. Maturin

Πώς σου φάνηκε το βιβλίο;

• Αριστούργημα

Votes: 0 0,0%
  • Μέτριο

• Κακό

• Total voters
    5
Α ωραια που τελικα βγηκε αυτο το βιβλιο!!

Παιδια ειμαι μεσα!! Να πω πως χαιρομαι που βλεπω την ομαδα γιατι με μερικους εχουμε κοινα γουστα...

Εγώ αμφιταλαντεύομαι λίγο. Οτι θα το διαβάσω είναι σίγουρο, απλά δεν ξέρω αν μπορώ να δεσμευτώ για συνανάγνωση.:χμ:

Πλησιάζει η ώρα "συνλεσχίτισσες" και "συνλεσχίτες" !!! Πολλά νέα πρόσωπα:σάλια:!!

Επίσης παρατηρώ πως είναι η πρώτη μου συνανάγνωση με Χηθκλιφ (και γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!!!! ) και η πρώτη μου συναναγνωση χωρίς την Καστάλια (:ωιμέ::κλαψ: )...

Πωλίνα πάντα σταθερή!!! :σύμφωνοι:

Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει η επιλογή μου...

(Και η Χήθκλιφ το ίδιο :))) )

Ε, όχι και να μας απογοητεύσει! Μας έδωσες κίνητρο να επιχειρήσουμε κάτι φαινομενικά αποθαρρυντικό λόγω όγκου, και μόνο αυτό είναι πολύ σημαντικό - άσε που προσωπικά πιστεύω πως θα το απολαύσουμε στο έπακρο και έχει σχηματιστεί μια εκλεκτή παρέα!!

Αντε, λιγο μας εμεινε! :γιούπι: Εχω μεγαλη περιεργεια να δω ποσοι θα μεινουμε μεχρι το τελος... :)

Ανυπομονώ κι εγώ να ξεκινήσουμε!!! :γιούπι:

Να σας θυμίσω μόνο πως δεν έχω η/υ και δανείζομαι, αυτό σημαίνει πως ίσως χάσω κάποιο σκ σχολιασμού που είτε θα αναπληρώσω μέσα στην επόμενη βδομάδα είτε στο επόμενο σκ! Ευχαριστώ για την κατανόηση! :)))

Καλησπέρα σε όλους. Είχα λάβει μια πρόσκληση στην συνανάγνωση μέσω του goodreads και είπα να γραφτώ στο forum για να συμμετάσχω.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Φίλη, Ελένη, καλωσόρισες!

(όμως γράφε μας με μικρά γράμματα, καλύτερα! :ναι: )

Κι εγώ συμφωνώ με τη Μαρια. ο Νικολας εβγαλε φοβερο προγραμμα σε ενα μεγαλο βιβλιο!!
για να δουμε ομως ποιος θα αντεξει μεχρι τελοςυ. εγω θα αντεξω σας το λεω...

τελικα ποσοι ειμαστε βρε παιδια;;

Ξεκινάω σήμερα το βράδυ...το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου για να διαβάσω στο μετρό :(

Καλή μας συνανάγνωση....!!

Τι ωραια ατμοσφαιρα εχει δημιουργησει ο ματσουριν στις πρωτες σελιδες.

βεβαια κανει και μια μικρη επιδειξη γνωσεων αλλα ενταξει δεν πειραζει...
Οι παραπομπες στο τελος με εκνευριζουν λιγο.. Αντε να γυριζει κανεις συνεχεια 900 σελιδες. Σαν ασκηση γυμναστικης ειναι!:))

οι πρωτες 100 σελιδες βγηκαν ευκολα. για να δουμε απο δω και μετα...