Συνανάγνωση, στοχασμός και συμπάθεια

@Ιαβερης αρχικα το διαβασες στα αγγλικα ή σε αλλη εκδοση; (Και ποια; ) (Η κουτσομπολα...)
@Βασίλισσα κι εγω την ιδια εχω. Επιβεβαιωνω την αίσθηση του Ιαβέρη, η μεταφραση είναι πολυ καλη και στρωτη, το κειμενο ρέει νερο ενω οι εισαγωγες και τα συμπαρομαρτούντα ειναι εξισου απολαυστικά με το ιδιο το κειμενο, πραγμα όχι και τοσο συχνο.
 
@Έλλη Μ Στα αγγλικά το έχω διαβάσει δύο φορές, από εκδόσεις Penguin, η μετάφραση μου φάνηκε πολύ βατή για το επίπεδο των αγγλικών μου. Για τη συνανάγνωση προτίμησα όμως να πάρω ελληνική έκδοση για να είναι πιο άνετη η συμμετοχή μου εδώ.
 
Κατά πώς παει, προβλέπω να φοραω ισοθερμικα, γαντια, καλτΣον, σκουφοκασκολ και earmuffs. Με καύσωνα εκδηλώθηκε το ενδιαφερον, με χιονιά θα γινει η ανάγνωση.
Να επισημανω, για τη μακρινη ωρα του χωρισμου σελιδων, πως το καθαρο κειμενο (γιατι εγω τη μεταφραση σκοπεύω να διαβασω) παει ανα φυλλο, αλλως, οι μονες σελιδες. Νομιζω οι μονές.
Θα προτεινα, λοιπον, να το χωρισεις (οταν ερθει εκεινη η μακρινη ωρα) ανα βλιβλιο.
 
Επειδή τελευταίως έχω αρκετά πράγματα να κάνω, δεν θα μπορέσω να χωρίσω το βιβλίο και να ξεκινήσω ένα νήμα συνανάγνωσης.
Δυστυχώς...:(
Αν θέλει κάποιος άλλος να αναλάβει έχει καλώς, αλλιώς το εγχείρημα θα αναβληθεί επ' αόριστον!
 
@Ιαβέρης είσαι σοφός άνθρωπος (μόνο αυτό θα πω) - διακοπές όταν όλοι οι άλλοι είναι μέσα στην τρέλα και τον παροξυσμό του Σεπτεμβρίου. Σοφός άνθρωπος!
 
Αν θέλει κάποιος άλλος να αναλάβει έχει καλώς, αλλιώς το εγχείρημα θα αναβληθεί επ' αόριστον!
Θα σπάσεις την αλυσιδα των καταπληκτικων νηματων που ανοιγεις και θα μας στερησεις την απαραμιλλη τεχνική σου στον χωριζμο των σελίδων; Σου πάει καρδια;!
Εάν θέλετε το αναλαμβάνω εγώ αλλά θα μπορέσω μετά τις 24 του μηνός, όταν γυρίσω από διακοπές.
Ιαβερη, αν εισαι διατεθειμένος να αναλαβεις αυτη τη βαρετη (οντως) δουλεια, να το κάνεις. :) Εισαι πρόθυμος και γενναιόδωρος.
 
Μήπως μπορεί κάποιος να βάλει σε λινκ ή απλά να γράψει παλιότερες συναναγνωσεις που έχουν γίνει στο forum;

Με ενδιαφέρει το βιβλίο του Αυρηλιου απλά την περίοδο που αναφέρατε είναι αδύνατον για μένα να συμμετέχω...
 
Ελπίζω να έχετε ακόμα όρεξη για συνανάγνωση παιδιά. :τρέλα:

Δυστυχώς, λόγω υποχρεώσεων
Είμαι τεμπέλης :ρ
δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με τη δημιουργία νήματος νωρίτερα, όμως αυτό το σαββατοκύριακο θα το κάνω. Σκέφτομαι να ορίσω ως ημέρα έναρξης την επόμενη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, για να υπάρξει χρόνος για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή αλλά και να προμηθευτούν το βιβλίο.
 
Top