Πολύνιους 21 Φεβ 2013 #61 Μόλις είδα το "Από την άκρη της πόλης" κ η ταινία ξεκινούσε με παραφρασμένους στίχους Ρεμπό, και αποφάσισα να γίνω 15 και να τους γράψω στο τοίχο μου.
Μόλις είδα το "Από την άκρη της πόλης" κ η ταινία ξεκινούσε με παραφρασμένους στίχους Ρεμπό, και αποφάσισα να γίνω 15 και να τους γράψω στο τοίχο μου.
Α Αλίκη 25 Μαρ 2013 #62 Γιατί εδώ στην Κατερίνη δε λερώνουμε για ψύλλου πήδημα την πόλη, μόνο για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους!!!
Γιατί εδώ στην Κατερίνη δε λερώνουμε για ψύλλου πήδημα την πόλη, μόνο για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους!!!
Χ Χρηστος Αλεξανδριδης 2 Αύγ 2013 #66 Καπου στο Μαρουσι,καποιος η καποια εχει γραψει σ'ενα τοιχο το εξης: Βασανιζομαι...
Ε Εφοξύς 9 Σεπ 2013 #69 Ίσως έχει αναφερθεί αλλά όσο και αν ψιλοκοίταξα δεν το βρήκα... "Η τηλεόραση είναι κάτι μαγικό,γιατί κάνει ένα μηδενικό.. νούμερο" Last edited: 9 Σεπ 2013
Ίσως έχει αναφερθεί αλλά όσο και αν ψιλοκοίταξα δεν το βρήκα... "Η τηλεόραση είναι κάτι μαγικό,γιατί κάνει ένα μηδενικό.. νούμερο"
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 12 Οκτ 2013 #75 ( το μήνυμα της μάνας, πάντως, παίζει να μην είναι στον τοίχο αλλά φτιαγμένο στο κομπιούτερ.. )
Φτωχόπαιδο 16 Οκτ 2013 #77 Πω-πω, "έκλεψα" πολλές φώτο από τούτο το θρεντ, -αλλά θα μου πεις ο κλέψας του κλέψαντος είναι υγιέστατο φαινόμενο
Πω-πω, "έκλεψα" πολλές φώτο από τούτο το θρεντ, -αλλά θα μου πεις ο κλέψας του κλέψαντος είναι υγιέστατο φαινόμενο
Ο Ονειρευτής 18 Οκτ 2013 #80 Ορισμένοι φίλοι μετανάστες στην χώρα μας, έχουν δυστυχώς αυτή την άποψη για εμάς ... και ορισμένες φορές μάλλον δικαιολογημένα! Last edited: 18 Οκτ 2013
Ορισμένοι φίλοι μετανάστες στην χώρα μας, έχουν δυστυχώς αυτή την άποψη για εμάς ... και ορισμένες φορές μάλλον δικαιολογημένα!