Τίτλοι και Σήματα

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Staff member
Οι τίτλοι των μελών, στην Λέσχη του Βιβλίου, αλλάζουν ανάλογα με τον αριθμό αναρτήσεων και έχουν για την ώρα, ως εξής:

0 - Όμορφο Νιάτο
10 - Κοινωνός
100 - Μύστης
200 - Ταξιδευτής
350 - Ονειρευτής
500 - Μυθευτής
750 - Σελιδοβάτης
1000 - Βιβλιοδύτης
1500 - Τομοκράτορας
3000 - Παπυροδίφης


Διαχειριστές, συντονιστές και κάποια μέλη που έχουν διακριθεί για ποιοτική προσφορά ή άλλον λόγο, μπορεί να φέρουν διαφορετικό τίτλο. Για παράδειγμα, ο νικητής του τελευταίου "διαγωνισμού φωτογραφίας" της Λέσχης φέρει τον τιμητικό τίτλο Ευγενής Δαγεροτύπης, το οποίο κάποια στιγμή θα παραδώσει στον επόμενο.


Πέρα από τους τίτλους, υπάρχουν και τα σήματα, μικρές εικόνες που χρησιμεύουν ως διακριτικά. Αποτελούνται κυρίως από σελίδες και βιβλία, και ένα φτερό γραφής σε διάφορα χρώματα.

Για κάθε εκατό αναρτήσεις προστίθεται στο σήμα μία σελίδα. Έτσι, ένα μέλος που έχει συμπληρώσει 500 αναρτήσεις, έχει το ακόλουθο σήμα:Για κάθε χίλιες αναρτήσεις, οι δέκα σελίδες αντικαθιστώνται από ένα βιβλίο. Έτσι ένα μέλος που έχει συμπληρώσει 2500 αναρτήσεις, έχει το ακόλουθο σήμα:


Από ένα σημείο και μετά σταματάμε να σημειώνουμε τις εκατοντάδες και απλά ρίχνουμε ένα βιβλίο σε κάθε χιλιάδα. Π.χ. στις 7000 αναρτήσεις το σήμα γίνεται έτσι:


Υπάρχει διακριτικό και για μέλη με ποιοτική προσφορά:Επιπλέον, οι συντονιστές ξεχωρίζουν από αυτό το δικό τους διακριτικό:


Κι οι διαχειριστές από το δικό τους:Συντονιστές και διαχειριστές είναι ορατοί με ένα κλικ, στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, στο κάτω μέρος, εκεί που λέει “Δες τους υπευθύνους”.


(το παρόν νήμα μένει ανοιχτό για αναρτήσεις αν και επόμενες αναρτήσεις μπορεί να διαγραφούν, εάν υπάρξει ανάρτηση με ενημέρωση η οποία κριθεί πως πρέπει να εμφανίζεται ψηλά.)
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Staff member
Δοκιμαστικά μπαίνει νέο σήμα με προσωρινό χαρακτήρα: ένα μικρό γρανάζι (
) για όσους προσφέρουν κάποια εργασία για κάποιο διάστημα.
 
Top