Ταινίες Μικρού Μήκους που μας άγγιξαν

Υπέροχη ιδέα, Πεταλούδα, για άλλη μια φορά 👏. Το after life, μου θύμισε ένα περιστατικο από το μακρινό παρελθόν.
Και κλάμα η κυρία.
Ήθελα να πεταχτώ στο σουπερμάρκετ, πρέπει να περιμένω να ξεπρηστουν τα μάτια μου.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
@ΚρίτωνΓ, λες να χρειαστεί να βάλουμε κάνα σήμα έξω από το νήμα; Πως βάζουν στις ταινίες Κατάλληλη άνω των 18, εμείς να βάλουμε Με την άδεια του ψυχολόγου σας; :χαχα:

Είδες όμως τι σου είναι ένα συμπυκνωμένο καλό ταινιάκι!

Όντως, (για τα "αρώματα") μου αρέσουν πολύ. Παλιά η κρατικη έβαζε κάθε εβδομάδα 2 (νομίζω) ταινίες μικρού μήκους. Ακόμη ψάχνω μια που ήταν θριλερ/τρόμου.
Βρε λες; :πανικός:Αχ όλα μου τα δωκε ο Θεός :))))

Δεν ξέρω αν πέφτω μέσα, διότι τη δεκαετία του 90 ήμουν αμουστακη, έχω όμως πολλες εικόνες, και το ταινιακι του @Αντέρωτα, οι χαρακτήρες δηλαδη, με πήγαν πίσω στη δεκαετία του ξεβλαχεματος, σα να ειναι κατοπτρισμοι των περιοδικών του Παπαχριστόπουλου, Κωστόπουλου (όπως λέμε Σουλτανογλου, Μουρατογλου). Μια βοθριλα μου ήρθε, που να μην κάναμε πρόσφατα αποφραξη. Ξαναλέω ίσως κάνω λάθος, αλλά αυτήν την αίσθηση έχω.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν ξέρω αν πέφτω μέσα, διότι τη δεκαετία του 90 ήμουν αμουστακη, έχω όμως πολλες εικόνες, και το ταινιακι του @Αντέρωτα, οι χαρακτήρες δηλαδη, με πήγαν πίσω στη δεκαετία του ξεβλαχεματος, σα να ειναι κατοπτρισμοι των περιοδικών του Παπαχριστόπουλου, Κωστόπουλου (όπως λέμε Σουλτανογλου, Μουρατογλου). Μια βοθριλα μου ήρθε, που να μην κάναμε πρόσφατα αποφραξη. Ξαναλέω ίσως κάνω λάθος, αλλά αυτήν την αίσθηση έχω.
Επεσες 1000% μεσα ομως! Ειναι σκετσακι του 2001. Γενικως οταν βλεπω τανιες, περιοδικα κλπ εκεινης της εποχης εχουν αλλα βαιμπς. Ειχαν μια αλλαζονεια, μια αισιοδοξια που κληρονομηιθηκε απο το 90 και χαθηκε μετα

@ΚρίτωνΓ ξεβλαχευεται, ωρέ, η Τσίου;
@Αντέρωτας 2001 ε;
Είναι από τις περίεργες δεκαετίες, για μένα. Έχω κρατήσει τεύχη από 90s (εγώ τα αγόραζα :ζντόινγκ:) , και θα συμφωνήσω σε αυτό που λες. Επίσης υπήρχε μια ξεγνοιασιά, καθόλου υγιής, μια ξεγνοιασιά του ζαμαν φου, με τον οπορτουνισμό στο ζενίθ, και μάλλον είμαι τυχερή που δεν γεννήθηκα νωρίτερα.