Δεν κλαίω σχεδόν ποτέ στις ταινίες -και γενικώς πάρα πολύ σπάνια- αλλά μία ταινία που κάθε φορά που την βλέπω κλαίω, είναι το Dark Water (2005). Είναι κατά κοινή ομολογία -εγώ δε συμφωνώ- μία εκ των ταινιών τις οποίες βλέπει κανείς τυχαία επειδή αυτό υπήρχε στην τηλεόραση, κι ύστερα την ξεχνάει, όμως κατάφερε και συγκίνησε εμένα την αναίσθητη.
Στην Έκτη Αίσθηση, -η οποία, ούσα η αγαπημένη μου ταινία, έχει θεαθεί από την υποφαινόμενη περισσότερες από 30 φορές- δεν έκλαιγα ποτέ, όμως ξαφνικά φέτος που την είδα και πάλι συγκινήθηκα αρκετά στο σημείο που ο Cole μιλάει στη μητέρα του για τη νεκρή γιαγιά του και της λέει πως η απάντηση στο ερώτημά της ήταν ''κάθε μέρα'', προς το τέλος του έργου. -Τι τη ρώτησες; Τη ρώτησα αν την κάνω περήφανη-. Μεγαλώνοντας ευαισθητοποιούμαι μάλλον, γιατί ήταν η πρώτη φορά από τις -περίπου- 30 που έκλαψα.:Ρ
Τέλος στο Brave, κι ήταν τελείως σουρρεάλ η κατάσταση του να συγκινούμαι με μια κοπελίτσα που αγκάλιαζε μια αρκούδα, αλλά τι να γίνει.
Πάντως η πιο αξιοσημείωτη για μένα ήταν η περίπτωση του Dark Water, διότι για πολλά χρόνια ήταν η μοναδική ταινία που μου προκαλούσε δάκρυα. Στις άλλες ούτε βούρκωμα ούτε τίποτε.