Ταινίες που σας έκαναν να κλάψετε

Κουακερε την ταινια αυτη θα πάρει πολλά χρόνια να την ξεχάσω, αν την ξεχάσω ποτέ. Ακομη όταν θυμαμαι σκηνες της μου σφιγγεται το στομάχι.
 
Ήταν ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο του φουτουράμα που είχε ξεπαγωθεί το σκυλάκι του πρωταγωνιστή. Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες, είναι καλοδεχούμενες.
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά το επεισόδιο αυτό είναι το “Jurassic Bark".
Επίσης από Futurama συγκινήθηκα και έκλαψα στο “The Luck of the Fryrish”.

Γενικά μάλλον συγκινούμαι εύκολα, και σίγουρα έκλαιγα σε όλες αυτές που ειπώθηκαν: Χάτσικο, Τιτανικός (λιγότερο μάλλον αλλά όχι στη φάση με τον Τζακ, μετά στο τέλος) και I am Sam.

Έκλαψα στην Ευτυχία (2019), Mary and Max (2009), Δουνκέρκη (2017), σχεδόν σε όλα τα κινούμενα σχέδια που έχει συγκινητική σκηνή.
Σε διάφορα σημεία στο Hunger Games.

Εκεί που πεθαίνει η μικρούλα φίλη της Κάτνις και κάνει το σήμα του χαιρετισμού και της επαναστασης με τα χέρια, στο σημείο που τραγουδάει η Κάτνις το τραγουδι με το δέντρο του κρεμασμένου και δείχνει τις ορδές ανθρώπων να θυσιάζονται για να σπάσει το φράγμα της Κάπιτολ, όταν πεθαίνει ο Πολυδεύκης (;) και όταν πεθαίνει ο Φοίνιξ. Και στο τέλος όταν έμαθα ότι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ο Πλούταρχος είναι γιατί απεβίωσε στην πραγματικότητα ο Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν.

Δε θέλω και πολύ γενικά, όταν θυμηθώ κι άλλες θα τις παραθέσω κι αυτές

ΥΓ. Οι χρονολογίες είναι η χρονολογία που κυκλοφόρησε η ταινία, δεν υποδηλώνουν τη χρόνια που έκλαψα 😁
 
Top