Ταξίδι στο μακρινό Τορόντο

Θα πάω για μερικές μέρες στο Τορόντο και σκέφτηκα μήπως κάποιος θέλει να στείλει κάτι σε έναν φίλο, μία θεία ή έναν ξάδερφο.
Στείλτε μου πμ.
Παίρνω οτιδήποτε και φέρνω επίσης.

Επειδή θα είμαι μόνη μου και με σχετικά λίγες υποχρεώσεις, θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με την εκεί ελληνική κοινότητα και να τους πάω μερικά βιβλία για τη βιβλιοθήκη τους. Και τέτοια παίρνω.

Αν κάποιος φίλος έχει πάει στην πόλη δέχομαι οδηγίες και υποδείξεις.
Αν κάποια είναι οικονομημένη και θέλει να την κοπανήσει, ευχαρίστως την παίρνω μαζί καθότι διαθέτομεν δίκλινο κυριλάτο δωμάτιο κεντρικώς.
Εισιτήριο με την Έρ Κάναδα για 28/10-1/11. Απαιτείται στολή Χάλοουιν :))))

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Καλό ταξίδι, αν και εκτός απρόοπτου θα τα πούμε στα γενέθλια.

Να περάσεις υπέροχα Έμιλυ! Και να μας έρθεις με φωτογραφίες!! :αγαπώ: Μόνο 3-4 ημέρες θα καθίσεις;

Αφού καλά να περάσεις , να ζήτηση μία κάρτα χριστουγεννιάτικη από ιταλια πρόσφατα πήγε μία φίλη ταξίδι και μου έφερε από αγγλια ! Φυσικά θα σου στείλω και γω θα κανουμε ανταλλαγή .. ζητάω πολλα

Παίρνω οτιδήποτε και φέρνω επίσης.
Λοιπόν εγώ θέλω τη φανέλα του Vince Carter των Toronto Raptors, μια "τρομακτική" κολοκύθα (κλεμμένη από τον γείτονα), ένα μπαστούνι του χόκει, ένα κιτς πουλόβερ και ένα παγωτό χωνάκι. Αν θυμηθώ τίποτα άλλο θα σου πώ.

Καλά να περάσεις!

Εγώ θέλω να μου φέρεις τον Τρυντώ.
[video=youtube;BT_ZQdY0h8o]https://www.youtube.com/watch?v=BT_ZQdY0h8o[/video]
Καλά να περάσεις και να βγάλεις πολλές φωτογραφίες!

Έχω έναν γνωστό που μένει στο Τορόντο. Καναδοκολομβιανός είναι, πολύ καλό παιδί. Να σου δώσει ένα πακέτο από τον θείο του τον Κάρλος να μου το κρατάς;

Έμιλυ :προσκυνώ:

Να περάσεις καταπληκτικά, η πόλη τώρα είδα έχει πολλά αξιοθέατα, θυμήσου να το συζητήσουμε το Σάββατο !!!

Έχω έναν γνωστό που μένει στο Τορόντο. Καναδοκολομβιανός είναι, πολύ καλό παιδί. Να σου δώσει ένα πακέτο από τον θείο του τον Κάρλος να μου το κρατάς;
(:μουάχαχα:) Κόρτο, μη με ξεχάσεις. Αν σου φέρει η Έμιλυ το πακέτο θέλω λίγη λουκουμόσκονη και μία ράβδο πεπιεσμένου καπνού.

Πάλι γκάφα αριαδνική έκανα , φτου καλά όπως και να χει θα χει και κει Χριστούγεννα, αρα θα χει και χριστουγεννιάτικες κάρτες, μέσα είμαι λοιπόν

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εμενα θα μου φερεις μια Καναδεζα;

(προς οποιον σκεφτεται λογοπαιγνιο: δεν εννοω το αυτοκινητο)

Kαναδας ερχομαι μαζι σου..το νησι του αγιου εδουαρφου πόσο απέχει; ω, θα δω το μερος που μεγαλωσε η Αννα της χαρας! σοβαρα τωρα το λέω , πότε πετάμε εις τους ορίζοντες , εμιλυ μου;

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Αριαδνη, δεν ξερω γιατι αλλα σε εχω συνδυασει με κατι ρομαντικες-παιδικες Καναδεζικες σειρες εποχης που παιζει η ΕΡΤ2 καθε τοσο :Ρ

Αν σκεφτεις πως τα εχω δει ολα αυτα τα σηριαλ, εμιλυ, σαρρα, αννα αστα πια στα τοπια του καναδα και στην μονγκομερι εγινα εξπερ/ εμιλυ αν μπορεις ενα βιβλιαρακι φθηνο της αννας της χαρας της μονγκομερι( η αννα ειναι ηρωιδα εκει στον καναδα, εχει τουρισμο το μερος ειδικα απο ιαπωνες για την αννα) και θα σου στειλω η τα χρηματα η ανταλλαγη, κατι ομορφο και γω, αν μπορεις βεβαια

Α! τι ωραία!
Έχω να φέρω ένα σωρό πράγματα!
Κρατάω ήδη σημειώσεις :))))

Αλλά, Αντέρωτα, δε μου είπες. Πώς τη θες την Καναδέζα;; Κοντή, ψηλή, αδύνατη, μελαχροινή ....
... εκτός από πλούσια δηλαδή :θρρρ: