Σε ευχαριστώ πολύ Αζέλμα για τα όμορφα λόγια σου. Αφού λοιπόν έγινε αναφορά στο 'όνομα' μου & στο - ωιμέ! - επονείδιστο χούι μου, ας εξηγηθώ:
Η χρήση του εν λόγω συμβόλου γίνεται αποκλειστικά προς δική μου τέρψη καθότι προφανώς μου αρέσει αισθητικά & εν μέρει έχει κάποια προσωπική σημασία. Με τα χρόνια ίσως κατέληξε να αποτελεί ένα είδος σφραγίδας - υπογραφής εφόσον το έχω υιοθετήσει από μικρή ηλικία. Οι καθηγητές μου είναι πολύ πιθανό να το ανέχονταν σιωπηλά, ωστόσο ποτέ δεν το σχολίασαν & εστίαζαν στο περιεχόμενο όσων έγραφα. Αφού λοιπόν αυτή η αισθητική ιδιοτροπία μου κατάφερε να επιβιώσει σε περιβάλλοντα που είχαν κάποια δύναμη να την περιορίσουν, θεωρώ ότι σε ένα χώρο όπως το φόρουμ, όπου η προσωπική έκφραση είναι αποδεκτή εφόσον δεν προσβάλλει κάποιον ούτε παραβαίνει τους κανόνες συμμετοχής σε αυτό, δεν τίθεται ζήτημα περιορισμού της χρήσης του “&” από μέρους μου. Αν σφάλλω και εν αγνοία μου πράγματι παραβιάζω κάποιον κανονισμό της λέσχης παρακαλώ να μου επισημανθεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να ενοχλείται αισθητικά από τις επιλογές μου όμως έχει την δυνατότητα να αγνοεί τις αναρτήσεις μου ή να με προσθέσει στην μαύρη λίστα του ώστε να εξασφαλίσει ότι δεν θα πέσει κατά λάθος επάνω τους.